Isparta HEM, Büyük Sergiye Hazırlanıyor

Isparta HEM, Büyük  Sergiye Hazırlanıyor

Isparta HEM, Büyük Sergiye Hazırlanıyor

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün bugüne kadar açılan tüm sergilerin toplamı anlamına gelen ‘Yılsonu Büyük Sergisi’ bugün vatandaşların ziyaretine açılacak.  

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nin Yılsonu Büyük Sergisi bugün açılacak. 

BU SERGİ TÜM MAHALLE SERGİLERİNİN 

TOPLAMI ANLAMINA GELİYOR 

Meydan AVM’de 31 Mayıs Cuma günü yani bugün saat 17.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergiyle ilgili edinilen bilgilere göre, Isparta Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Büyük Sergisi Belediye ile yapılan ortaklaşa çalışmalar neticesinde 31 Mayıs, 1-2 Haziran tarihleri olmak üzere 3 gün boyunca Halk Eğitim Merkezinin kendi Yılsonu Büyük Sergisi şeklinde düzenlenecek. Bu sergide yıl içerisinde Halk Eğitim Merkezi nin kadrolu öğretmenleri ile usta öğreticilerin eserleri bulunacak. 

AÇILIŞA GENEL BAŞKAN

ALİ YALÇIN DA KATILACAK 

Öte yandan, Isparta Halk Eğitim Merkezi’nin bugün açılacak olan Yılsonu büyük Sergisinin açılışına Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Kitap Okuma ve Kompozisyon Yarışması Ödül Törenine katılmak üzere bugün Isparta’ya gelecek olan Eğitim Bir – Sen ve Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da katılacağı bildirildi. 



Anahtar Kelimeler: Isparta Büyük Sergiye Hazırlanıyor