Bugün, 20 Haziran 2024 Perşembe

Isparta Memur – Sen’in Şair Sunucusu; Adnan Ersoy

Isparta Memur – Sen’in Şair Sunucusu; Adnan Ersoy

ISPARTA 2.06.2024 00:35:00 0
Isparta Memur – Sen’in Şair Sunucusu; Adnan Ersoy

Isparta Memur – Sen ve Memur – Sen’e bağlı Sendika Şube Başkanlıklarının yaptığı tüm sosyal ve kültürel etkinliklerde sunuculuğu üstlenen Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Adnan Ersoy, sunuculuğunda okuduğu şiirlerle büyük takdir topluyor. 

Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Memur – Sen Isparta Temsilciliği ve Isparta Memur – Sen’e bağlı tüm Şube Başkanlıklarının etkinliklerinde program sunuculuğunu Adnan Ersoy üstleniyor. 

PROGRAMA KATILANLARIN 

BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANIYOR 

Isparta Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve aynı zamanda Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı olan Adnan Ersoy, sunuculuğunu yaptığı programlarda söylediği birbirinden güzel şiirler ve dörtlüklerle programlara katılanların dikkatini çekiyor. 

YOĞUN KATILIMIN OLDUĞU PROGRAMIN 

SUNUCULUĞUNU DA ERSOY YAPTI 

Ersoy, en son dün Süleyman Demirel Kongre Merkezinde saat 19.45’de başlayan Genç Memur-Sen’in hayata geçirdiği ve yıllardır uygulanan ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesinin Isparta ayağındaki ödül töreninin sunuculuğunu yaptı. Söz konusu Ödül Töreni Programına; Vali Aydın Baruş, Eğitim Bir – Sen ve Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Şube Başkanı Selami Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile Isparta Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, Genç Memur – Sen ve Isparta Memur – Sen Kadın Kolları Başkanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Dereceye Giren Öğrenci Velileri katıldı. Programın sunuculuğunu yapan Adnan Ersoy’un her konuşmacıyı kürsüye davet etmeden önce okuduğu şiirler dünkü programda da başta Vali Aydın Baruş olmak üzere tüm katılımcılar tarafından takdirle karşılandı. 

ERSOY; “TAKDİR EDİLMEK BENİM

İÇİN BÜYÜK BİR ONURDUR” 

Sunuculuğu sevdiğini ve daha da önemlisi insanları dinimiz İslam’ın ve eğitimin önemine duyarlılıklarını artırmak için bu yönde şiirler ve dörtlükler okuduğunu vurgulayan Isparta Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Adnan Ersoy; “Gerek yaptığım sunuculuk gerekse okuduğum şiirlerin sunuculuğunu yaptığım programlara katılanların beğenilmesi beni çok mutlu etmektedir ve katılımcılar tarafından takdir edilmek de benim için büyük onur ve gururdur. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Isparta Memur Sunucusu; Adnan Ersoy
Perşembe 33.2 ° / 18.6 °
Cuma 31.7 ° / 19.8 °
Cumartesi 29.9 ° / 17.8 °