Isparta Orman Bölge Müdürü Özdemir’den; Isparta Memur – Sen’e İade – i Ziyaret

Isparta Orman Bölge Müdürü Özdemir’den;  Isparta Memur – Sen’e  İade – i Ziyaret

Isparta Orman Bölge Müdürü Özdemir’den; Isparta Memur – Sen’e İade – i Ziyaret

Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, yeni göreve başlaması nedeniyle geçtiğimiz günlerde kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Isparta Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi’ne iade – i ziyarette bulundu. 

Bilindiği gibi, Memur - Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendika Şube Başkanları geçtiğimiz günlerde Isparta’da yeni göreve başlayan İl Müdürlerine bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulunup hayırlı olsun dileklerini iletmişlerdi. 

ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ALİ ÖZDEMİR’DEN 

ISPARTA MEMUR – SEN’E İADE – İ ZİYARET 

Bu doğrultuda, Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, yeni göreve başlaması nedeniyle geçtiğimiz günlerde kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Isparta Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi’ne iade – i ziyarette bulundu.

Bugün saat 11.00’de Memur – Sen İl Temsilciliğinde gerçekleşen ziyarette; Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’ın yanı sıra TOÇ BİR – SEN Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Emekli Memur – Sen Isparta Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Önder ve Uğur Erpolat da hazır bulundular. 

ÖZDEMİR; “ÇALIŞMALARINIZDA

BAŞARILAR DİLERİM” 

Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, Isparta Memur – Sen İl Temsilciliği ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi yönetiminin geçtiğimiz günlerde kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öncelikle yapmış olduğunuz o ziyaretiniz beni fazlasıyla memnun etti. Tekrar teşekkür ediyorum. Daha önce görev yaptığım yerlerde olduğu gibi inşallah Isparta’da da Memur – Sen ile son derece iyi bir diyalog içinde çalışacağız. Ben, göreve başlayalı yaklaşık dört aylık bir zaman oldu. Bu süreçte gördüğüm Isparta Memur – Sen gerçekten burada güçlü bir şekilde çalışıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

KILINÇ; “HAYIRLI UĞURLU OLSUN” 

Isparta Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç da ziyarette yaptığı konuşmasında; “Müdürüm biz de sizin bizlere yaptığınız iade – i ziyaretten dolayı mutlu olduk ve size çok teşekkür ediyoruz. İnşaallah sizin de daha önceki Müdürlerimizde olduğu gibi Isparta için ve şehrimize hizmet noktasında birlikte çalışacağız” dedi.