Bugün, 5 Temmuz 2024 Cuma

Isparta SGK İl Müdürü Karagöz Tarafından Sosyal Güvenlik Haftasında Yemek; Amaç; Personelin Moral ve Motivasyonunu Yükseltmek

Isparta SGK İl Müdürü Karagöz Tarafından Sosyal Güvenlik Haftasında Yemek; Amaç; Personelin Moral ve Motivasyonunu Yükseltmek

ISPARTA 22.05.2024 18:27:00 0
Isparta SGK İl Müdürü Karagöz Tarafından Sosyal Güvenlik Haftasında Yemek;  Amaç; Personelin Moral ve  Motivasyonunu Yükseltmek

HABER: Yunus ÖZLER

Her yıl 15 – 22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan SGK Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hüseyin Karagöz tarafından Müdürlük personeline moral ve motivasyon yemeği verildi. 

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası içinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz ve beraberindeki heyet hafta süresince başta Vali Aydın Baruş olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulundu. 

HAFTA ETKİNLİKLERİ MORAL VE 

MOTİVASYON YEMEĞİ İLE SONA ERDİ 

Isparta SGK’da Sosya Güvenlik Haftası etkinlikleri bugün yapılan moral ve motivasyon yemeği ile sona erdi. Bugün saat 12.30’da Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen moral ve motivasyon yemeğine İl Müdürü Hüseyin Karagöz başta olmak üzere İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şefler ve diğer personeller ile misafir İl Müdürleri katıldı. 

MÜDÜR KARAGÖZ; “SOSYAL 

GÜVENLİK HAFTASI ÇERÇEVESİNDE” 

Bu yıl 18'incisini kutlamakta olduklarını ve Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kurumun tanınırlığını artırmak, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak, daha kaliteli, sürdürebilir ve insan odaklı olarak toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz; “Bilindiği gibi her yıl SGK Bilincinin yaygınlaştırılması ve bilinirliğinin sağlanması amacıyla Mayıs ayının ikinci haftası Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu hafta bu yıl 15 – 22 Mayıs tarihleri arasında kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu olarak, vatandaşlarımıza doğum öncesinden başlayıp ölüm sonrasına kadar devam eden bir hizmet veriyoruz. Teşkilatımız hem bugüne hizmet ediyor hem de geleceğe dair yatırımlar yapıyor. Teknolojik gelişmeler ışığında birçok hizmet, özellikle E-Devlet uygulamalarından kolayca yapılıyor ve takip edilebiliyor. 

“PERSONELİM YOĞUN BİR 

ÇALIŞMA TEMPOSU İÇİNDE”

Biz de bu doğrultuda, başta EYT olmak üzere tüm kurumsal hizmetlerimizde canla başla çalışan tüm personelimize teşekkür babında personelimizin birlik ve beraberlik içerisinde bulunmasını sağlamak amacıyla ve Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında burada moral ve motivasyon yemeği düzenlemiş bulunuyoruz.  

Düzenlemiş olduğumuz bu moral ve motivasyon yemeğimize katılım gösteren, iştirak ederek bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar özverili bir şekilde başarılı çalışmaların altına imza atılmasına vesile olan kurumumuz personeline yapmış oldukları çalışmalardan ötürü bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonrada bu çalışmalarının aynı özveri ile devam etmesini temenni ederim” dedi.

“SAYIN MÜDÜRÜMÜZE

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Isparta İl Müdürlüğü personeli de İl Müdürü Hüseyin Karagöz’ün bu nazik düşüncesinden dolayı çok mutlu olduklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

ISPARTA SGK MORAL VE MOTİVASYON

YEMEĞİNDEN GÖRÜNTÜLER;


Cuma 28.3 ° / 14.7 °
Cumartesi 28.6 ° / 15.7 °
Pazar 29.9 ° / 18.1 °