Bugün, 29 Haziran 2024 Cumartesi

Isparta SGK’dan ‘2024 Emekliler Yılı’ Jesti; Gül Bahçelerini Gezdiler

Isparta SGK’dan ‘2024 Emekliler Yılı’ Jesti; Gül Bahçelerini Gezdiler

ISPARTA 9.06.2024 08:19:00 0
Isparta SGK’dan ‘2024 Emekliler Yılı’ Jesti;  Gül Bahçelerini Gezdiler

Isparta Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından “2024 Emekliler Yılı” etkinlikleri kapsamında kültür gezisi düzenlendi. Emekliler, Güneykent’e götürüldü. Etkinliğe katılan emekliler gül bahçelerinde gül toplayıp Gülbirlik gülyağı fabrikasını gezdiler.

GÜL BAHÇELERİNDEN GÜL 

TOPLAYIP KAHVALTI YAPTILAR 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları çerçevesinde böyle bir etkinlik düzenlemeyi düşündüklerini ve bu tür etkinliklerin yıl içinde devam edeceğini ifade eden Isparta Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “2024 Emekliler Yılı” etkinlikleri kapsamında kültür gezisi düzenlendik. Güneykent Beldemizde düzenlenen etkinliğe katılan emeklilerimiz gül bahçelerinde gül toplayıp Gülbirlik gülyağı fabrikasını gezdiler. Ayrıca Gülbirlik gül ürünleri müzesinde emeklilerimize kahvaltı ikramında bulunduk” dedi. 

EMEKLİLER; “TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Emeklilerimiz düzenlenen etkinlikten mutluluk duyduklarını belirterek, başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, Sayın Sosyal Güvenlik Kurum Başkanımıza ve etkinliği düzenleyen Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Sayın Hüseyin Karagöz’e teşekkür ettiler. 


Cumartesi 29.6 ° / 18.6 °
Pazar 26.8 ° / 16 °
Pazartesi 27.6 ° / 15 °