Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Isparta TÜGVA’dan Coşkulu Kapanış

Isparta TÜGVA’dan Coşkulu Kapanış

ISPARTA 13.08.2024 17:25:00 0
Isparta TÜGVA’dan  Coşkulu Kapanış

TÜGVA Isparta Şubesi’nin ‘Yaz Okulu’ Kapanış Programı ve ‘Büyük Aile Pikniği Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı ve 550 kişinin katılımı ile Gölcük Tabiat Parkında büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. 

KAPANIŞ PROGRAMI GÖLCÜK 

TABİAT PARKINDA YAPILDI 

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Isparta Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Okulu Kapanış Programı ve Büyük Aile Pikniği önceki gün Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirildi. Etkinliğe; TÜKVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı ve 550 kişi katıldı. 

YAZ OKULUNUN KAPANIŞI 

COŞKU İÇİNDE YAPILDI 

Büyük bir coşku içinde gerçekleştirilen programda, 1 Temmuzdan bu yana Kur'an'ı Kerim'den Robotik Kodlamaya, At biniciliğinden yüzmeye bir çok alanda yoğunlaştırılmış bir eğitim programı ile süren TÜGVA Yaz Okulunda kapanış programını, öğrenciler ve velilerin de katılımı ile Gölcük Tabiat Parkı'nda 550 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

GÖNÜLLERİNCİ EĞLENDİLER 

Programda, TÜGVA Yaz Okulu öğrencilerinin hazırladığı Tiyatro ve Dabke dansları sergilendi, şiirler ve marşlar okundu. Program sonu oluşturulan etkinlik alanında gençler Canlı Langırt, Dart, Doğa yürüyüşü gibi aktiviteler ile doyasıya eğlendiler. 

TÜLÜ; “EMEĞİ GEÇENLERE 

TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

TÜGVA Isparta Şubesi Başkanı Furkan Tülü, Gölcük Tabiat Parkında düzenlemiş oldukları ‘Yaz Okulu’ Kapanış Programı ve ‘Büyük Aile Pikniği’ne katılım gösteren başta Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı olmak üzere  550 kişiye teşekkür ederek; “Programımızı yapmamızda katkıları ve emekleri bulunan herkese bizatihi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

GENEL BAŞKAN BEŞİNCİ; “BİZİM 

İÇİN BU BİR "FATİHA"DIR” 

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile TÜGVA Isparta Şubesine teşekkür etti. Genel Başkan Beşinci; “Daha nice Emek Akan, Fikir Kokan işler yapacak, ulaşılmadık tek bir genç kalmayana dek Isparta Gençliği için çalışmaya devam edeceğiz. 

Bu güzel programdan ötürü ISPARTA TÜGVA ekibimizin her bir ferdine teşekkürü borç biliyorum” ifadelerini kullandı.

TÜGVA ISPARTA ŞUBESİNİN YAZ OKULU

KAPANIŞ PROGRAMINDAN GÖRÜNTÜLER: 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta TÜGVA’ Coşkulu Kapanış
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °