Bugün, 18 Haziran 2024 Salı

Isparta Valisi Aydın Baruş; Her Zaman Beyazay Derneği’nin Yanındayım

Isparta Valisi Aydın Baruş; Her Zaman Beyazay Derneği’nin Yanındayım

ISPARTA 26.05.2024 14:47:00 0
Isparta Valisi Aydın Baruş;  Her Zaman Beyazay Derneği’nin Yanındayım

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, her zaman Beyazay Derneğinin yanında olduğunu belirterek; “Siz yapmak istediğinizi söyleyin ben her türlü desteğe hazırım” dedi.  

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Özler, Şeref Korkmaz, Semra Çöl ve Ahmet Ateş önceki gün Vali Aydın Baruş’a ziyarette bulundular.

TÜLCAN; “BAŞTA ENGELLİLER OLMAK

ÜZERE HER KESİME HİZMET VERİYORUZ” 

Saat 17.00’de gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan, Beyazay olarak gerek Isparta gerek Türkiye genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Baruş’a bilgiler verdi ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, Beyazay Derneği Isparta Şubesi tarafından gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

VALİ BARUŞ; “ HER ZAMAN BEYAZAY

DERNEĞİNİN YANINDAYIM

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın Baruş da ziyarette yaptığı konuşmasında, Beyazay Derneğinin engellilere hizmet eden bir dernek olduğunu ve yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, çalışmalarında tüm Beyazay ailesine başarılar dileyerek bu konuda üzerlerine düşen bir durum olduğunda Isparta’mız adına yapmaya hazır olduğunu söyledi.


Salı 32.1 ° / 17.5 °
Çarşamba 31.7 ° / 17.9 °
Perşembe 33.2 ° / 18.6 °