Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Isparta’da Hakem Ailesi Sezonun Yorgunluğunu; Piknikte Attı

Isparta’da Hakem Ailesi Sezonun Yorgunluğunu; Piknikte Attı

ISPARTA 11.06.2024 18:02:00 0
Isparta’da Hakem Ailesi Sezonun Yorgunluğunu;  Piknikte Attı

Isparta’da Hakem camiası 2023 – 2024 Futbol Sezonunun Play – Off’larla birlikte geçtiğimiz hafta sonu tamamlanması nedeni ile Gökçay Mesirelik Alanında düzenlenen ‘Sezon Kapanışı Piknik Etkinliği’ ile sezonun yorgunluğunu attılar. 

Isparta Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği tarafından önceki gün Gökçay’da düzenlenen Piknik programına; MHK 5. Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Baki Yiğit olmak üzere Eski Yeni Tüm Hakem ve Gözlemciler ve futbol taban birlikleri katıldı. 

HAKEMLİĞİ BIRAKMIŞ DUAYEN 

HAKEMLERE PLAKET TAKDİMİ 

Eskiden görev yapmış ve faal olarak görev almayan gözlemci ve hakemlere Türk hakemliğine ve Isparta hakemliğine katkılarına istinaden Dernek Başkanı Hikmet Telli tarafından plaket verildi. Programa katılan eski Gözlemci ve Hakemler Dernek Başkanı Hikmet Telli ve İl Hakem Kurulu Başkanı Ö. Kürşad Tüfekçi'ye çok teşekkür ettiler. 

BAŞKAN TELLİ; “KATILIMIN 

YÜKSEK OLMASI BİZİ MUTLU ETTİ” 

Etkinliği düzenleyen Isparta Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Hikmet Telli, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu yıl ilkini yaptığımız ve dernek olarak bundan sonraki yıllarda da düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi planladığımız ‘Sezon Kapanış Pikniği’ organizasyonumuza katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum. Dernek olarak, programımıza katılımın yüksek olması bizi son derece mutlu etmiştir. Teşekkür ediyorum. 

“BAŞARIMIZI ARTIRARAK 

DEVAM ETTİRECEĞİZ” 

Uzun bir sezonun stresini Hakem ve Gözlemci arkadaşlarımızla Gökçay Mesirelik alanında düzenlemiş olduğumuz bu piknikte bir araya gelerek tüm sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmaya çalışıyoruz. Isparta’da Hakem ailesi her geçen gün büyüyor. İlimiz her yıl sürekli olarak hakem camiasına yeni hakemler kazandırarak hakem sayısını yükseltiyor. Hakem camiası olarak bunun büyük gururunu yaşıyoruz. Isparta’da hakem camiasının çalışma öncesinde yakalanan birlikteliğin ister hakemliği bırakmış olsun ister hali hazırda hakemlik görevini sürdürüyor olsun siz Hakem arkadaşlarımızın büyük emeği var. Başarı çıtamızı yükseltmek için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz ve klasmanlarda olan hakem ve gözlemcilerimizin yanlarına yeni gözlemci ve hakem göndererek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.  Bütün hakem ve gözlemci arkadaşlarımıza gösterdikleri özveri ve fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

HAKEMLERDEN IFFHGD’NE TEŞEKKÜR 

Programa katılan hakemliği bırakmış eski hakemler gerek yıllar sonra tekrar kendilerini buluşturarak plaket takdim ederek kendilerini onurlandıran ve çok duygulandıran gerekse böylesine bir programı düzenlediği için, hali hazırda hakemlik mesleğine devam eden hakemler ise böyle bir programı düzenlediği için Isparta Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (IFFHGD)’ne teşekkür ettiler. 

ISPARTA FAAL FUTBOL HAKEM VE GÖZLEMCİLER DERNEĞİ’NİN 

‘SEZON KAPANIŞ PİKNİĞİ’ ETKİNLİĞİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °