Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperatifi, artan maliyetler nedeniyle biniş ücretlerini güncelledi. 13 ay sonra yapılan güncelleme ile öğrenci 19, tam biniş ise 25 lira oldu.
Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperatifi, biniş fiyatlarını güncelleme kararı aldı.
İŞTE YENİ FİYATLAR
Benzin, yedek parça, bakım ve işçilik maliyetlerinin artması nedeniyle halk otobüsleri binişlerine güncelleme yapıldı. 13 ay sonra yapılan güncelleme ile öğrenci 14 liradan 19 liraya, tam 18 liradan 25 liraya ve kartsız binişte 25 liradan 30 liraya yükseltildi.
BAŞKAN DAŞDÖNER; “MALİYETLER
ARTTI ZAM KAÇINILMAZ OLDU”
13 ay önce yaptıkları güncellemenin ardından maliyetlerde artış yaşandığını kaydeden Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, “akaryakıt fiyatları yüzde 25, işçi maliyetleri yüzde 35, yedek parçaya ise yüzde 40 oranında artış geldi. Biz de bundan dolayı fiyatları güncelledik” dedi.
Isparta’da halk otobüslerinin güncellenen fiyatları 20 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak.