Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Isparta’da Piramit Psikolojik Danışmanlık Merkezine; Görkemli Açılış

Isparta’da Piramit Psikolojik Danışmanlık Merkezine; Görkemli Açılış

ISPARTA 3.08.2024 21:05:00 0
Isparta’da Piramit Psikolojik Danışmanlık Merkezine;  Görkemli Açılış

HABER: Yunus ÖZLER 

Isparta’da Piramit Psikoloji Dikkat Geliştirme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi bugün yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.  

Müstecirliğini Psikolog Mehmet Ali Kırmızıgül ve Psikolojik Danışman Birsen Kıyak’ın yaptığı Piramit Psikoloji Dikkat Geliştirme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi P. Mehmet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Güleş İş Merkezi Kat:5 Daire: 17 adresinde açıldı. 

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM 

Bugün saat 15.00’te gerçekleştirilen açılış törenine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ve Serkan Kaya, Belediye’den emekli Mustafa Kırmızıgül ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından davetliler merkezi gezerek incelemelerde bulundular ve merkezin işletmecilerine merkezin hayırlı olması temennilerini sundular. 

KIRMIZIGÜL VE KIYAK; “AÇILIŞIMIZA 

KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Piramit Psikoloji Dikkat Geliştirme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin işletmecileri Psikolog Mehmet Ali Kırmızıgül ve Psikolojik Danışman Birsen Kıyak öncelikle açılışa katılan tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek; “Üniversitenin Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olduktan sonra çok değerli dostlarımızın da maddi manevi destekleri sonucunda bugün itibariyle Piramit Psikoloji Dikkat Geliştirme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezimizi hizmete açmış bulunuyoruz ve bundan dolayı da büyük bir heyecanı içerisindeyiz.

“YAŞAMDA İHTİYACINIZ OLAN DESTEĞİ PROFESYONEL OLARAK 

SİZLERE SUNMA NOKTASINDA HEP YANINIZDA OLACAĞIZ”

Güzel Isparta’mıza ve çok değerli halkımıza böyle bir kazanım sunmak, psikolojik danışmanlık hizmeti vermek ve Isparta’nın kalitesinin bir parçası olmak bizi oldukça memnun etmektedir. Bugünden itibaren faaliyete geçecek olan Merkezimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yaşamda ihtiyacınız olan desteği profesyonel olarak sizlere sunma noktasında hep yanınızda olacağız” dediler. 


Perşembe 23.4 ° / 13.4 °
Cuma 24.2 ° / 13.4 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °