Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

Isparta’da Tüm Kesimleri Buluşturan Düğün; Üst Düzey Nikah Töreni

Isparta’da Tüm Kesimleri Buluşturan Düğün; Üst Düzey Nikah Töreni

ISPARTA 30.06.2024 00:53:00 0
Isparta’da Tüm Kesimleri Buluşturan Düğün;  Üst Düzey Nikah Töreni

İçişleri Bakanlığı eski Hukuk Müşaviri Tahir Alan kızı Aybüke’yi evlendirdi. Söz konusu düğün, Bakan’dan Milletvekiline, Vali’den İş Adamlarına kadar şehrin ve ülkenin üst düzey yetkililerini bir araya getirdi. 

Isparta bugün üst düzey bir nikah törenine şahitlik yaptı. Bugün saat 17.00’de Modapark Kongre ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine; İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Isparta Valisi Aydın Baruş, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Uşak Valisi Turan Ergün, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, YSK Temsilcisi Recep Özel, ITSO Başkanı Metin Çelik, 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, Siyasi Parti İl Başkanları, STK Başkanları ve Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

AYBÜKE – NAZMİ ÇİFTİNİN NİKAHINA 

12 ÜST DÜZEY İSİM ‘ŞAHİTLİK’ YAPTI

Aybüke – Nazmi çiftinin nikah şahitleri arasında Milletvekili Soylu, Vali Baruş, Vali Özkan, Vali Ergün, Milletvekili Gökgöz, Milletvekili Sönmez, Ak Parti YSK Temsilcisi Recep Özel olmak üzere 12 üst düzey isim yer aldı. 

ESKİ BAKAN SOYLU; “ÇİFTİMİZE BİR 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM” 

Çiftin nikah akdinin sona ermesinin ardından bir konuşma yapan İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, şunları söyledi; “Benim size ufak bir tavsiyem var. Muhakkak birbirinizi çok seveceksiniz ama birbirinizden birazcık daha fazla sizi bu günlere getiren, yemeyen yediren, içmeyen içiren, evden çıkarken sizi Ayet-el Kürsi ile zırhlayan annelerinizi ve babalarınızı, ailelerinizi birbirinizden birazcık daha fazla sevin. İnanın hanede bereket olur. İnanın hanenizden hiçbir zaman mutluluk eksik olmaz. 

Örnek bir Türk ailesi olun. Geleneklerimize, göreneklerimize bağlı olun. Örnek bir Müslüman aile olun. Dinimize ve inancımıza bağlı olun ve memleketimize, milletimize çok güzel evlatlar yetiştirin. Tabi kıymetli cumhurbaşkanımızın da söylediğini unutmayın. O da ayrı bir tavsiye çünkü babaanneler, anneanneler bunlar hep torun bekler. Sakın meslekle uğraşıyoruz, şöyleydi böyleydi deyip geçiştirmeyin. Mutluluğun sırrını size Adnan abi anlattı, torun sayısı. İnşallah bu cüzdan ikinizden birinin hakkı. 

Biz Müslümanız, öteki dünyada cennetin murad ediyoruz. Bizim inancımız, cenneti annelerin ayakları altına vermiş. Bu bir torpil değil, bu bizim inancımızın size vermiş olduğu özel bir tahsisattır. O yüzden bu cüzdan senin hakkın, biz bu cüzdanı sana teslim edeceğiz ama sadece cüzdanı teslim etmeyeceğiz, aynı zamanda sevgiyi, ailenin sabrını sana teslim edeceğiz. Allah nasip ederse çocuklarının büyümesini sana tavsiye edeceğiz. Doktor Nazmi Beyi de sana teslim edeceğiz” dedi. 

TEK TEK TEBRİK ETTİLER 

Nikah Töreninden son olarak; İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Isparta Valisi Aydın Baruş, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Uşak Valisi Turan Ergün, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, YSK Temsilcisi Recep Özel, ITSO Başkanı Metin Çelik, 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, Siyasi Parti İl Başkanları, STK Başkanları ve Temsilcileri Aybüke – Nazmi çiftini tek tek tebrik ederek mutluluklar dilediler. 

YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK 

ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de uzun süredir tanıdığım, dostum, arkadaşım Tahir Alan ve eşi Şerife Alan başta olmak üzere Dünürleri Borazan ailelerini kutlar, Aybüke ve Nazmi çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

YUNUS ÖZLER


Perşembe 26.8 ° / 15.8 °
Cuma 28.3 ° / 14.7 °
Cumartesi 28.6 ° / 15.7 °