Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

Ispartalı Yusuf Erdoğan; Konyaspor ile Anlaştı

Ispartalı Yusuf Erdoğan; Konyaspor ile Anlaştı

SPOR 29.06.2024 14:59:00 0
Ispartalı Yusuf Erdoğan;  Konyaspor ile Anlaştı

Isparta’nın Süper Ligdeki tek futbolcusu olan ve geçen sezon Adana Demirspor’da oynayan Yusuf Erdoğan’ın bir diğer Süper Lig ekibi ve Isparta’nın komşusu olan Konyaspor ile anlaştığı belirtildi. 

Konya’da yayın yapan bir internet haber sitesi konu ile ilgili olarak yaptığı haberde Yusuf Erdoğan ile anlaşma sağlandığı ve kısa zamanda söz konusu futbolcu ile sözleşme imzalanacağını bildirdi. 

İŞTE O HABER

Söz konusu haberde şöyle denildi; “Kadroyu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konyaspor; orta saha Ufuk Akyol ve sol kanat futbolcusu Yusuf Erdoğan ile anlaştı. İki isim de 2’şer yıllık sözleşmeye imza atacak. 10 numara mevkisi için ise Melih İbrahimoğlu ile el sıkışıldı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Antalyaspor ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan orta saha Ufuk Akyol ile geride kalan sezonda Adana Demirspor forması giyen sol kanat Yusuf Erdoğan ile prensip anlaşmasına vardı. Alınan bilgiye göre Ufuk Akyol bugün Konya’ya gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve evrakların yetişmesi halinde 2 yıllık sözleşmeye imza atacak. Aksi durumda ise Ufuk Akyol ile yarın resmi sözleşme imzalanacak. Almanya doğumlu olan 26 yaşındaki Ufuk Akyol, Stuttgart altyapısından yetişti. 2019-2020 sezonunun başında Fatih Karagümrük'ten 470 bin Euro bonservis bedeli ile Antalyaspor'a transfer olan Akyol, Akdeniz ekibinde 5 yıldır forma giyiyordu. ANTALYASPOR ile sözleşmesi sona eren Ufuk Akyol, geride kalan sezonda 22 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında forma giydi. 


Çarşamba 33.3 ° / 18.4 °
Perşembe 26.8 ° / 15.8 °
Cuma 28.3 ° / 14.7 °