Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Isparta’nın Vali Yardımcısı Ağlasun’un Kaymakamıydı; Tahir Demir Emekli Oldu!

Isparta’nın Vali Yardımcısı Ağlasun’un Kaymakamıydı; Tahir Demir Emekli Oldu!

ISPARTA 15.09.2024 08:58:00 0
Isparta’nın Vali Yardımcısı Ağlasun’un Kaymakamıydı;  Tahir Demir  Emekli Oldu!

Uzun yıllar Isparta’da Vali Yardımcılığı yapan, Isparta halkı tarafından sevilen ve son olarak Burdur’un Ağlasun İlçesi Kaymakamı olarak görev yapan Tahir Demir, yaş haddinden emekli oldu.  

Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, emekliliğe adım atarken duygusal bir veda mesajı paylaştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Demir’in devlet hizmetlerindeki katkılarını takdir eden bir mesaj gönderdi. Ayrıntılar için tıklayın!

Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, emeklilik sürecine girerken duygusal bir açıklama yaptı. Yıllardır devlet hizmetinde bulunan Kaymakam Demir, “Bugün benim ilk emeklilik günümdür. Vakit geldi, vade tamam oldu,” sözleriyle görevinin sona erdiğini duyurdu.

Görev yaptığı yıllar boyunca birçok dostluk kurduğunu belirten Kaymakam Tahir Demir, “Görev yaptığım yerlerde çok güzel anlarımız oldu. Çok dost edindim,” ifadelerini kullandı.

Görevi boyunca vatandaşa ve devlete hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Demir, “Yaptığım işler için vatandaşlara ve devletime şükran borçluyum. Herkese sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” şeklinde konuştu.

NNC Medya Ailesi olarak, bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden ötürü Kaymakam Tahir Demir'e teşekkür eder, emeklilik hayatında da sağlıklı, mutlu ve huzur dolu ömür dileriz.

Kaymakam Demir'in emekliliği sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından gönderilen mesaj şu şekilde;

Sayın: Tahir DEMİR Ağlasun Kaymakamı

Yurdun dört bir yanında, Medeniyetlerin beşiği Anadolu’muzun her bir köşesinde kadim devlet geleneğimizin erdemli ve liyakat sahibi bir temsilcisi olarak, ömrünüzü vakfettiğiniz Mülki İdare Amirliği mesleğinden yüzünüz ak ile emekli oldunuz.

Kırklareli ilinde Kaymakam Adayı, Atkaracalar, Tillo, Havsa ve Ergani ilçelerinde Kaymakam, Rize, Kastamonu, Çanakkale, Isparta ve Kırklareli illerinde Vali Yardımcısı ve Ağlasun ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptığınız vatan sathında, birlik ve beraberliğimizin güçlendirilmesi, huzur, güven ve refahın artırılması, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için gecenizi gündüzünüze katarak büyük fedakarlıklarla verdiğiniz üstün hizmetler, Aziz Milletimizin ve Devletimizin nezdinde daima takdirle anılacaktır.

Sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bu vesileyle İçişleri Bakanlığımıza, devletimize ve milletimize verdiğiniz emek ve üstün hizmetlerden dolayı şahsım ve Bakanlığım adına şükranlarımı sunuyor, saygıdeğer aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutlulukla sürdüreceğiniz sağlıklı bir emeklilik hayatı diliyorum.”

Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı


Perşembe 23.4 ° / 13.4 °
Cuma 24.2 ° / 13.4 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °