Ispartaspor, Soma Maçına Kilitlendi

Ispartaspor, 
Soma Maçına 
Kilitlendi

Ispartaspor, Soma Maçına Kilitlendi

Yarın deplasmanda Somaspor ile karşı karşıya gelecek olan Ispartaspor, dün gittiği Soma’ya ulaştı ve bu maçın hazırlıklarına başladı. Yeşil – Pembeli ekipte hedef zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek şampiyonluk yarışından kopmamak.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Ispartaspor, 6 Ocak Çarşamba günü yani yarın Manisa temsilcisi grup lideri Somaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi önceki gün hazırlıklarını tamamlayan ve dün sabah bu karşılaşma için yola çıkan Yeşil – Pembeli ekip Soma’ya ulaşarak burada son antrenmanını yapıp, kaldığı otelde maç saatini beklemeye başlayacak.
HEDEF; MUTLAK GALİBİYET
Ispartaspor, ligin en üstünde yani liderlik koltuğunda bulunan Somaspor karşılaşmasını kazanarak üst sıralara tırmanma konusunda yoluna devam etmek istiyor. Karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefleyen Ispartaspor, Çatalca ve Çarşambaspor maçlarının sonucuna göre de play – off’un içinde yer alma hesaplarını yapıyor. Çarşamba beraberliği haricinde galibiyet serisini de devam ettirmek isteyen Yeşil – Pembeli ekipte tek eksik Emir Kaan Gültekin.
MAÇTA ÖZHAN DÜDÜK ÇALACAK
Yarın Soma İlçe Stadında oynanacak olan Somaspor – Ispartaspor karşılaşmasında Balıkesir Bölgesi Hakemlerinden Talha Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün Yardımcılıklarını ise Enes Biroğlu ve Volkan Esen. Maçta dördüncü hakem olarak da Oğuz Karadağ görev yapacak.