Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Ispartaspor, 1. Lig Hedefinde Güçlü Bir Kadro Oluşumu İçin; Kolları Sıvadı

Ispartaspor, 1. Lig Hedefinde Güçlü Bir Kadro Oluşumu İçin; Kolları Sıvadı

ISPARTA 25.06.2024 10:36:00 0
Ispartaspor, 1. Lig Hedefinde Güçlü Bir Kadro Oluşumu İçin;   Kolları Sıvadı

Yeni sezonda TFF 2. Ligde mücadele edecek olan Ispartaspor, 2024 – 2025 sezonunda hedefini büyük tutmak için güçlü bir takım kadrosu kurma adına kolları sıvadı. 

Geçtiğimiz sezonu 7. Sırada tamamlayan ve 13 Haziran’da kongresini yaparak mevcut Başkan Gültekin Özdemir ile yoluna devam eden Ispartaspor’da tüm gözler yeni sezona çevrildi. Teknik Direktör konusunu Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un abisi Faruk Buruk’a getirerek çözen Yeşil – Pembeli ekip, 2024 - 2025 sezonunda mümkün olduğu kadar hedefini büyük tutmak için şimdi de futbolcu transferlerine başlayıp en güçlü kadroyu kurmayı hedefliyor. 

GÜÇLÜ TAKIM İÇİN

İLK ADIM ATILDI

Kulüp, yeni sezona daha güçlü bir Teknik Heyet ve futbolcu kadrosuyla girmek için önemli isimleri transfer etmeyi planlıyor. Ispartaspor, sadece sportif başarıyla değil, aynı zamanda şehrin sosyal ve ekonomik hayatına katkıda bulunmayı da hedefliyor. Bu nedenle, şehirdeki iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin de desteğini almak için kongrede göreve gelen yönetim önümüzdeki günlerde STK ziyaretlerine başlamayı planlıyor. 

2024 – 2025 SEZONUNDA HEDEF 1. LİG

Yeşil – Pembeli kulüpte, geçen yıl olduğu gibi bu yılda herhangi bir hedef belirtilmiyor ancak, güçlü bir takımla mümkün olan en iyi hedefe ulaşılabilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. 

TARAFTARLAR HER ZAMAN YÖNETİMİN

VE TAKIMIN ARKASINDA 

Dolayısıyla, Ispartaspor bu hedef doğrultusunda yeni transferler ve teknik ekip güçlendirmeleri ile sezona iddialı bir şekilde başlamayı planlıyor. Kulübün yapacağı futbolcu transferlerinin ve hedeflerinin, şehirde büyük bir heyecan oluşturmasının yanı sıra taraftarların da bu süreçte takımın yanında olmaya devam edeceği belirtiliyor. 


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °