Tarih: 14.06.2024 15:35

Ispartaspor Başkanı Gültekin Özdemir’den İlk Açıklama; Hiç Şüpheniz Olmasın

Facebook Twitter Linked-in

 Yeniden Ispartaspor Başkanı seçilen Gültekin Özdemir, kongrede yeni sezona yönelik ilk açıklamasını yaptı. Camiaya birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Özdemir; “Isparta32 Spor için önümüzdeki sezon hayırlı uğurlu olsun. Herkes başarı ister. Yeni yönetimimizle birlikte başarıya ulaşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Ispartasporun yıllık olağan genel kurul toplantısı dün kulüp sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Seçimli kongresinde tek liste ile gidilen seçimler neticesinde geçtiğimiz sezonda da Kulüp Başkanı olarak görev yapan Gültekin Özdemir tekrar başkanlığa seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan dünkü kongrede yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporlarının okunup kabul edilmesinin ardından yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçildi. Açık oylama ile yapılan seçimler neticesinde tekrar Kulüp Başkanlığına seçilen Gültekin Özdemir, kongrenin sonunda ilk açıklamasını da yaptı. 

BAŞKAN ÖZDEMİR; “YENİ YÖNETİMİMİZLE BİRLİKTE BAŞARIYA ULAŞACAĞIMIZDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Konuşmasına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kulübe çok ciddi desteklerinin olduğunu belirterek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek başlayan Başkan Özdemir şunları söyledi; “Isparta32 Spor için önümüzdeki sezon hayırlı uğurlu olsun. Herkes başarı ister. Yeni yönetimimizle birlikte başarıya ulaşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Elimizden geleni yapacağız. 

“ISPARTA 32 SPOR’U HAK ETTİĞİ 

YERE GETİRECEĞİZ”

Bu işler kolay olmuyor. İnşallah eninde sonunda biz bu işi becereceğiz, Isparta 32 Spor’u hak ettiği yere getireceğiz. Takıma sahip çıktığı için Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyorum. Hemen bayram sonrası tüm STK’ları ziyaret edeceğiz. Tüm kentin takımımıza sahip çıkacağına inanıyorum. 

“BAYRAMDAN SONRA 

ZİYARETLERE BAŞLAYACAĞIZ” 

Bir önceki yönetimimizde takımımıza sahip çıkan, maddi ve manevi takımın yanında olan eski yönetici arkadaşlarımızı da teşekkür ediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın da bizle birlikte yol yürümeyi tercih ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —