Ispartaspor İkinci Hazırlık Maçından da; Beraberlikle Ayrıldı

Ispartaspor İkinci Hazırlık Maçından da;  Beraberlikle  Ayrıldı

Ispartaspor İkinci Hazırlık Maçından da; Beraberlikle Ayrıldı

Yeni Sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, ikinci hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz gün oynanan ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan 1. Lig ekibi Al Faisaly ile 0 – 0 golsüz berabere kalan Yeşil – Pembeli ekip, önceki gün de Bursa ekibi Nilüferspor FK takımıyla karşılaştı ve maçtan 2 – 2 beraberlikle ayrıldı. 

Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı 2. Etap Kampı ile devam ediyor. Lig öncesi ilk hazırlık maçını 4 Ağustos’ta Burdur Mehmet Akif Ersoy Stadyumunda Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Faisaly ile yapan Yeşil – Pembeliler sahadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrılmışlardı. 

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDAN DA

GOLLÜ BERABERLİK ÇIKTI! 

1 Eylül’de başlayacak olan ligin hazırlıklarına bugüne kadar Davraz Kayak Merkezinde devam eden ve önümüzdeki hafta sonuna kadar Davraz kampını sürdürecek olan Ispartaspor, geçtiğimiz gün saat 17.00’de kamp yaptığı Otelin sahasında Bursa Temsilcisi Nilüferspor FK takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi ve maç 2 – 2 beraberlikle sona erdi. Maçta, Yeşil – Pembeli ekibin gollerini yeni transfer Kubilay Türkyılmaz ile geçen yıldan Ispataspor kadrosundan bulunan Abdülkerim Canlı attı. 

EKSİKLER ZAMANLA

GİDERİLECEK

Söz konusu hazırlık maçında, Ispartaspor ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, takımın henüz lige hazır olmadığı gözlendi. Zira, gol atmadaki güçlük çekme sorununun yanı sıra futbolcuların kişisel performanslarının yetersizliğinden birbiriyle olan uyumlarına kadar bir takım eksiklikler dikkat çekti. Maçta yaşanan sorunların sezon başlayıncaya kadar çözüme kavuşması bekleniyor.

BİR HAZIRLIK

MAÇI DAHA YAPACAK

Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde bir hazırlık maçı daha yapması bekleniyor. Ardından takımın son hafta Isparta merkezine dönerek iki günlük Cumartesi – Pazar iznin ardından 26 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonun ilk maçı olan 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.