Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Ispartaspor, Sarıyer’e Bileniyor

Ispartaspor, Sarıyer’e Bileniyor

ISPARTA 19.09.2024 16:25:00 0
Ispartaspor, Sarıyer’e Bileniyor

2. Ligi’nde Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer ile karşılaşacak olan Ispartaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk üç haftada çok kötü sonuçlar alarak ligin küme düşme potasında yer alan Ispartaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Altınorduspor’a 2 – 0 mağlup olarak puan durumunda 17. sıraya kadar gerilemişti. Bu hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Sarıyer maçını bir çıkış olarak gören Yeşil – Pembeli ekip, maç hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

ANTRENMANLAR YOĞUN GEÇİYOR

Atatürk Stadında Teknik Direktör Fuat Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından pas çalışması ve futbolcuların performansını artıracak iniş yapan uçakların hızını kesen sistem gibi bir sistemle çalışma yapan Yeşil – Pembeliler, yarım saha maçla idmanı tamamladı. 

ATATÜRK STADINDA KARŞILAŞACAK

Ispartaspor, hafta boyunca yapacağı antrenmanlarla maçın hazırlıklarına devam edecek. Yeşil – Pembeli takım bu haftaki rakibi Sarıyer ile 22 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Isparta Atatürk Stadyumunda karşılaşacak.


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Sarıyer’ Bileniyor
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °