Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Çalışmalar Bayramdan Sonra Başlayacak; İlk Hedef Teknik Direktör

Ispartaspor’da Çalışmalar Bayramdan Sonra Başlayacak; İlk Hedef Teknik Direktör

ISPARTA 19.06.2024 15:40:00 0
Ispartaspor’da Çalışmalar Bayramdan Sonra Başlayacak;  İlk Hedef Teknik Direktör

Ispartaspor’da kongrenin hemen ardından araya Kurban Bayramının girmesi nedeniyle çalışmalara başlayamayan yeni yönetim yarından itibaren yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. İşe transferden başlayacak olan Yeşil – Pembeli yönetimin ilk iş olarak takımı yeni sezonda çalıştıracak Teknik Direktörü belirlemesi bekleniyor. 

ARAYA BAYRAM GİRDİ 

Yeni sezonda TFF Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartasporun yıllık olağan genel kurul toplantısı 13 Haziran’da yani Kurban Bayramı öncesi kulüp sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Kongrede tek liste ile gidilen seçimler neticesinde geçtiğimiz sezonda da Kulüp Başkanı olarak görev yapan Gültekin Özdemir tekrar başkanlığa seçildi.  

TRANSFERLER 

BAYRAMDAN SONRA

BAŞLAYACAK 

Ispartaspor’da kongrenin hemen ardından araya Kurban Bayramının girmesi nedeniyle çalışmalara başlayamayan yeni yönetim bayramdan sonra yani yarından itibaren yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. İşe transferden başlayacak olan Yeşil – Pembeli yönetimin ilk iş olarak takımı yeni sezonda çalıştıracak Teknik Direktörü belirlemesi bekleniyor. 


Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °