Ispartaspor'un ‘ÇIKIŞ’ Maçı!

Ispartaspor

Ispartaspor'un ‘ÇIKIŞ’ Maçı!

Lige çok kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen Ispartaspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarıyer maçını ‘Çıkış’ maçı olarak görüyor. Yeşil – Pembeli ekip, ligin 4. Haftasında oynanacak bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. 

Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk haftasında deplasmanda 1461 Trabzonspor takımına 2 – 0 mağlup olan, ardından kendi sahasında oynadığı Adana 01 FK takımı ile 1 – 1 berabere kalan ve son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Altınordu maçını da 2 – 0 yenilgiyle kapatan Ispartaspor’da bu hafta sonu oynanacak olan Sarıyer maçı çıkış maçı olarak görülüyor. Zira, ligin başından bu yana oynadığı 3 maçta 8 puan kaybeden ve sadece 1 puan toplayabilen Yeşil – Pembeli ekip, ligin küme düşme potası içinde sondan ikinci sırada yer alıyor. 

YUKARILARA TIRMANMAK İSTİYOR 

Ispartaspor, Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak olan maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olup, kendini puan durumunda yukarılara atarak küme düşme potasından da kurtulmak istiyor. Bu nedenle de Sarıyer maçını çıkış maçı olarak görüyor. 



Anahtar Kelimeler: Ispartaspor' ‘ÇIKIŞ’ !