Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Ispartaspor’un da Bulunduğu 2. Lig’e Yeni İsim Sponsoru; İşte 2. Ligin Yeni Adı…

Ispartaspor’un da Bulunduğu 2. Lig’e Yeni İsim Sponsoru; İşte 2. Ligin Yeni Adı…

ISPARTA 17.09.2024 14:00:00 0
Ispartaspor’un da Bulunduğu 2. Lig’e Yeni İsim Sponsoru;  İşte 2. Ligin  Yeni Adı…

Geçtiğimiz sezonlarda çeşitli sponsor isimler verilen 2. Lig ve 3. Ligin ismi iki sezondur TFF olarak geçiyordu. Federasyon, bu liglere yeni sponsor buldu. Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in yeni isim sponsorunun ‘Nesine’ olduğunu açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’ndan konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle; Türkiye Futbol Federasyonu ile D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. ile “Nesine” markasının Trendyol Süper Lig’in resmi sponsorluğu konusunda anlaşmaya varıldı. Türkiye’nin şans oyunları sektörünün öncü ve lider markası Nesine devam eden 2024 – 2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig’in yeni resmi sponsoru oldu.

2. LİG İLE 3. LİG’İN İSİM 

SPONSORLUĞUNU DA YAPACAK

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Nesine, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in isim sponsorluğunu da üstlenerek Türk futbolunun gelişimine katkı sağlayacak. 2. Lig ve 3. Lig’deki grup müsabakaları da bu haftadan itibaren “Nesine 2. Lig” ve “Nesine 3. Lig” adı altında ve logolarıyla oynanacak. Konuyla ilgili detaylar önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısında paylaşılacaktır.

SPONSORLUKTAN KULÜPLERE 

GELİR SAĞLANACAK 

Böylece, 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’un ligi de ‘Nesine 2. Lig’ olarak değişmiş oldu. İçinde Ispartaspor’un da bulunduğu 2. Ligdeki tüm kulüpler Federasyonun bu şirketle yaptığı anlaşma çerçevesinde belli bir pay alacaklar. 

 


Perşembe 23.4 ° / 13.4 °
Cuma 24.2 ° / 13.4 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °