Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Ispartaspor’un Grubu Belli Oldu; Yine Zor Gruba Düştük!

Ispartaspor’un Grubu Belli Oldu; Yine Zor Gruba Düştük!

SPOR 13.06.2024 15:05:00 0
Ispartaspor’un Grubu Belli Oldu;  Yine Zor  Gruba  Düştük!

Ispartaspor’un 2. Lig’de bu sezon mücadele edeceği grup, Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oldu. Yeşil – Pembeliler önümüzdeki sezon 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele ederken, grup yine birbirinden zorlu takımlardan oluştu.  

TFF 2. LİGDE GRUPLAR BELİRLENDİ

2024 – 2025 Sezonu TFF 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

BU YIL HER İKİ GRUPTA DA

18’ER TAKIM YER ALACAK

Geçen yıllarda olduğu gibi 2024 – 2025 Sezonunda da TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olmak üzere ikiye ayrılacak. Her iki grupta da yani hem Beyaz grupta hem kırmızı grupta 18 takım bulunacak. TFF 2. Lig'de müsabakalar, 1 Eylül 2024 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 3 Mayıs 2025'te sona erecek.

ISPARTASPOR BİR SEZON SONRA YENİDEN 

BEYAZ GRUPTA MÜCADELE EDECEK…

Ispartaspor’un 2024 – 2025 sezonunda mücadele edeceği grubu da bugünkü kura çekimiyle belli oldu. Buna göre; Ispartaspor bir sezon aradan sonra yeniden Beyaz Grup’ta yer aldı. Bilindiği gibi, üç yıl önce 3. Ligden 2. Lige çıkan Ispartaspor, ilk iki yılda Beyaz Grupta yer almış, geçen sezon ise Kırmızı Grupta mücadele etmişti. Yeşil – Pembeli ekip, bir sezon aradan sonra yeni sezonda yeniden Beyaz Grupta mücadele edecek. 

YİNE ZOR GRUBA DÜŞTÜK! 

Bilindiği gibi, Ispartaspor geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Kırmızı grup, Beyaz gruba göre son derece zor ve güçlü takımlardan oluşmuştu. Yeşil – Pembeli ekip, sezon boyunca bu zorlu takımlarla mücadele etmişti. Bu defa yeni sezonda Beyaz grup Kırmızı gruba göre daha zorlu takımlardan oluştu ve Ispartaspor yine zorlu gruba düştü. 

İŞTE 2. LİG BEYAZ GRUPTA

YER ALAN TAKIMLAR

Afyonspor, Ankaraspor, Batman Petrolspor, 24 Erzincanspor, Isparta 32 Spor, İnegölspor, Tuzlaspor, Sarıyer, Karaköprü Belediyespor, 1461 Trabzonspor, Kastamonuspor, İskenderunspor, Adana 1954 FK, Kepezspor A.Ş, Fethiyespor, Altınordu, Altay, Kırklarelispor A.Ş. 


Cuma 24.2 ° / 13.4 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °