Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Ispartaspor’un Pazar Günü Oynayacağı Rakibinde Şok Gelişme; Teknik Direktörü Değiştirdiler!

Ispartaspor’un Pazar Günü Oynayacağı Rakibinde Şok Gelişme; Teknik Direktörü Değiştirdiler!

ISPARTA 20.09.2024 13:16:00 0
Ispartaspor’un Pazar Günü Oynayacağı Rakibinde Şok Gelişme;  Teknik Direktörü  Değiştirdiler!

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sarıyer Spor Kulübü, Pazar günü oynayacağı Ispartaspor maçı öncesi Teknik Direktör değişikliğine gitti. Mavi – Beyazlılarda sezon başı anlaşma sağlanan Kemal Kılıç ile yollar ayrıldı ve Kılıç’ın yerine Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül ile anlaşmaya varıldı. 

KEMAL KILIÇ İLE YOLLAR AYRILDI…

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Sarıyer SK, geçtiğimiz Temmuz ayında göreve getirilen Kemal Kılıç ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayırdı.

HEDEFTEN SAPILDI MI? 

Bu sezon çok kaliteli bir kadro kuran ve lige ‘Şampiyonluk Parolası’ ile başlayan Sarıyer, ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile 5 puanda ve puan durumunda da 5. Sıraya kadar gerileyince Mavi – Beyazlı Yönetim hiç zaman kaybetmeden çareyi Teknik Direktör değiştirmekte buldu.

YENİK TEKNİK DİREKTÖR OLARAK 

MUSTAFA SARIGÜL AÇIKLANDI

İstanbul ekibinin yeni teknik direktörü ise resmen belli oldu. Mavi-Beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada teknik direktörlük görevine Mustafa Sarıgül'ün getirildiği açıklandı. Sarıyer SK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mustafa Sarıgül ve ekibi ile anlaşma sağlamıştır. Tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, kendilerine başarılar dileriz."

ARNAVUTKÖY 

BELEDİYESPOR'DA GÖREV YAPTI

52 yaşındaki teknik adam Mustafa Sarıgül, son olarak Arnavutköy Belediyespor'da görev yaptı.


Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °