Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Ispartaspor’un Son Rakibi de Belli Oldu

Ispartaspor’un Son Rakibi de Belli Oldu

ISPARTA 4.06.2024 15:44:00 0
Ispartaspor’un Son  Rakibi de Belli Oldu

1461 Trabzonspor’u yenen Iğdırspor FK 1. Lige yükseldi. 1461 Trabzonspor ise yeni sezonda da 2. Ligde yoluna devam ederek 2. Ligde mücadele eden Ispartaspor’un muhtemel rakibi oldu. 

TFF 2. Lig'den 1.Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı Play – Off finalinde önceki akşam Sakaryaspor ve Bodrum Futbol Kulübü karşı karşıya geldi.

Bilindiği gibi, geçen sezon Ispartaspor’un da yer aldığı 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligi 74 puanla 3. Sırada tamamlayan Iğdırspor FK Play – Off finali oynamaya hak kazandı. Iğdırspor FK’nın rakibi 1461 Trabzonspor ise 2. Lig Beyaz Grupta ligi 4. Sırada tamamlamıştı. Her iki takım da gruplarındaki Play – Off mücadelelerinde rakiplerini eleyerek 1. Lige Çıkma Play – Off final maçı oynamaya hak kazanmıştı. 

1.LİGE ÇIKMAYI BAŞARAN TARAF 

IĞDIRSPOR FK TAKIMI OLDU 

Bu doğrultuda, her iki takım da önceki akşam tarafsız sahada yani Sivas’ta Sivas Şehir Stadında karşı karşıya geldi. Süper Lig Hakemi Volkan Bayarslan’ın yönettiği maçı 1 – 0 kazanmayı başaran Iğdırspor FK takımı 1. Lige çıkmayı başardı. Bilindiği gibi, daha önce 2. Lig Beyaz Grupta Esenler Erokspor ve Kırmızı Grupta Amedspor ligi lider olarak tamamlayarak şampiyon olarak 1. Lige çıkmışlardı. 1. Lige çıkan 3. Takım ise oynadığı Play – Off maçlarından başarıyla çıkan Iğdırspor FK oldu. 

ISPARTASPOR’UN 

MUHTEMEL RAKİBİ OLDU 

1461 Trabzonspor bu sonuçlar yeni sezonda da 2. Ligde yoluna devam ederek 2. Ligde mücadele eden Ispartaspor’un muhtemel rakibi oldu. Zira, henüz daha gruplar belli olmadığı için her iki takım da aynı gruba da düşebilir, farklı gruplara da düşebilir. Dolayısıyla, gerek Ispartaspor gerekse 1461 Trabzonspor 2. Lig takımı ancak grupları henüz netlik kazanmamış durumda.


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Rakibi Belli
Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °