Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Koray Palaz; Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Koray Palaz; Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

ISPARTA 2.10.2024 19:08:00 0
Ispartaspor

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor'un yeni Teknik Direktörü Koray Palaz, bugün takımın başında ilk antrenmanına çıktı. 

Sezon başından bu yana Teknik Direktör Fuat Buruk ile çalışmalarını sürdüren 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ispartaspor'da bilindiği gibi hafta içinde şok bir gelişme yaşanmış ve yönetim Teknik Direktör Fuat Buruk ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerinden geçen bir haftanın ardından dün ikinci bir açıklama yapılarak takımın başına Teknik Direktörü Koray Palaz’ın getirildiği açıklanmıştı.

KORAY PALAZ

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta yaşanan bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Koray Palaz, bugün takımı ile ilk antrenmanına çıktı ve takımı bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İnegölspor maçına hazırladı.

PALAZ’IN İLK SINAVI

İNEGÖLSPOR MAÇI

Son olarak Kuşadasıspor’u çalıştıran ve dün itibariyle Ispartaspor’a imza atan Teknik Direktör Koray Palaz'ın ilk sınavı takımın Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu İnegölspor maçı olacak. Palaz’ın İnegölspor’u mağlup ederek lige galibiyetle başlaması bekleniyor. Diğer taraftan ise, Teknik Patron Palaz’ın Ispartaspor’da ne kadar başarılı olacağını veya olamayacağını ise zaman gösterecek. 


Cumartesi 26.5 ° / 12.1 °
Pazar 25.7 ° / 12.3 °
Pazartesi 24.7 ° / 11.8 °