Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

ITSO Başkanı Metin Çelik’ten Bayram Mesajı

ITSO Başkanı Metin Çelik’ten Bayram Mesajı

ISPARTA 16.06.2024 08:15:00 0
ITSO Başkanı  Metin Çelik’ten  Bayram Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede tezahür ettiği, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban Bayramı; barışın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günleri, eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ispartalı hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”

 

 


Anahtar Kelimeler: Başkanı Metin Çelik’ Bayram Mesajı
Çarşamba 33.9 ° / 20.5 °
Perşembe 32.4 ° / 19.6 °
Cuma 32.8 ° / 18.1 °