Bugün, 5 Temmuz 2024 Cuma

ITSO’dan Üyelerine Dış Ticaret Semineri

ITSO’dan Üyelerine Dış Ticaret Semineri

ISPARTA 5.06.2024 19:34:00 0
ITSO’dan Üyelerine  Dış Ticaret Semineri

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), üyelerinin uluslararası ticarette daha etkin ve başarılı olmalarını sağlamak amacıyla önemli bir seminer düzenliyor. Dış Ticaret Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Hakan Akın tarafından verilecek olan ‘Dış Ticaret Planlaması ve Yönetimi’ semineri, işletmelerin dış ticaret potansiyelini artırmayı hedefliyor.

Seminer, 7 Haziran 2024 Cuma günü saat 14.30'da ITSO Meclis Salonu'nda gerçekleşecek. Katılımcılara dış ticaretin ülke ve işletmeler açısından önemi, ihracat ve ithalatın temel prensipleri, işletmelerde dış ticaret fonksiyonun kurulması gibi konularda detaylı bilgiler sunulacak.

Seminerin konu başlıkları arasında; ihracat döngüsü, pazara giriş stratejileri, ürün ve müşteri kararları, hedef pazar ve potansiyel müşteri araştırma stratejileri, pazarlama bütçe planı gibi önemli konular da yer alıyor. Ayrıca, ihracatta teşvik ve destekleme uygulamaları da seminer kapsamında ele alınacak.

Seminer, firmaların uluslararası ticaretteki güncel gelişmeleri takip edebilmesi, doğru stratejiler geliştirmesi ve dış ticarette daha rekabetçi bir konuma gelebilmeleri açısından yol haritası oluşturacak. 

 


Anahtar Kelimeler: Üyelerine Ticaret Semineri
Cuma 28.3 ° / 14.7 °
Cumartesi 28.6 ° / 15.7 °