Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Kasaplarda Bayram Mesaisi Başladı

Kasaplarda Bayram Mesaisi Başladı

ISPARTA 16.06.2024 22:32:00 0
Kasaplarda  Bayram  Mesaisi Başladı

Kurban Bayramının gelmesiyle birlikte kasaplarda bayram telaşı da başladı. Kasaplar, kesilen kurbanların etlerini kendilerine getiren vatandaşlara istekleri doğrultusunda kıyma çekme yoğunluğu yaşamaya başladı. 

Ülke genelinde yaklaşan bayramla birlikte birçok kasap, hazırlıklarını sürdürüyor. Isparta’da kasaplar, tecrübeli ekibiyle Kurban Bayramında kurbanların kesilmesinin ardından et sıyırma, parçalama ve kıyma çekme işlemini büyük bir özveriyle gerçekleştirmek için yoğun mesai harcıyor. 

Hazırlıklarını Kurban Bayramı’na sayılı günler kala tamamladıklarını söyleyen kasap Mehmet Öztürk; “Bölgemizde yetiştirilen büyükbaş hayvanları Kurban Bayramı öncesi müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda üreticilerimizle buluşturarak köprü vazifesi görüyoruz. Ayrıca, Kurbanlık dana, inek ve düve hisseleriyle de vatandaşlarımıza bütçelerine göre imkanlar sunuyoruz” dedi.

“KASAPTAN ET ALMIŞ

GİBİ HİZMET VERİYORUZ”

Kendi imalathanelerinde kurduğu ekiple bayramda yoğun çalıştıklarını vurgulayan Öztürk; “Satın alınan kurbanlığın getirilmesinden başlayarak, kesilmesi, sıyrılması ve hisseye göre kura çekiminin yapılmasının ardından müşterilerimize kurbanlıklarını teslim ediyoruz. Müşterilerin talebine göre ayrıca kasaphanemizdeki bulunan imalathanemizde ekibimizle; kıymalarını, bonfile ve bifteklerini ayırarak kasaptan et almış gibi tertemiz bir işçilikle kurbanlık etlerini istedikleri gibi teslim ediyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Kasaplarda Bayram Mesaisi Başladı
Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °