Tarih: 16.04.2025 19:04

Keçiborlu Belediyespor’dan Çirkin Saldırıya İlişkin Açıklama; Sonuna Kadar Gideceğiz!

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Isparta temsilcisi Keçiborlu Belediyespor Kulübü, geçtiğimiz günlerde Kaş Kınıkspor deplasmanında hem sahada hem de saha dışında uğradıkları çirkin saldırının peşini bırakmayacaklarını belirtti. 

Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Isparta temsilcisi Keçiborlu Belediyespor, Kaş Kınıkspor deplasmanında hem sahada hem de saha dışında büyük bir mücadele vermiş, karşılaşma sırasında 2-0 geriye düşen Keçiborlu Belediyespor, gösterdiği azim ve mücadeleyle skoru 2-2’ye getirerek önemli bir beraberlik elde etmesi üzerine, maç sonunda ev sahibi ekibin çirkin saldırısına uğramıştı. 

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN O AÇIKLAMA; 

Keçiborlu Belediyespor Kulübü tarafından, uğradıkları çirkin bu çirkin saldırı ile ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle; 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —