Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kooperatifi Üyeleriyle Genel Kurul Yapıldı; Konutlar Proje Aşamasına Geldi

Kooperatifi Üyeleriyle Genel Kurul Yapıldı; Konutlar Proje Aşamasına Geldi

ISPARTA 30.04.2024 07:04:00 0
Kooperatifi Üyeleriyle Genel Kurul Yapıldı;  Konutlar Proje  Aşamasına Geldi

Sağlık – Sen Isparta Şubesi tarafından 72 dönüm üzerine kurulacak olan Akdeniz bölgesinin en büyük botanik parkının tam karşısında yer alan yapı kooperatifi proje aşamasına geldi. Kooperatifin ortakları ile de genel kurul tamamlandı.

Sağlık – Sen Isparta Şubesi tarafından üyelerin konut sahibi olması amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan Kooperatifin ilk kongresi gerçekleştirildi. Kongrede; 72 dönüm üzerine kurulacak olan yapı kooperatifi proje aşamasına geldi.  

BAŞKAN AĞUN; “KONUTLAR EN HIZLI ŞEKİLDE 

YAPILIP, ÜYELERİMİZE TESLEM EDİLECEKTİR” 

Kongrede bir konuşma yapan Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, konut projesi hakkında üyeleri bilgilendirdi. Başkan Ağun açıklamasında; “Yapı kooperatifimizin kıymetli ortakları ile genel kurulumuzu yapmış bulunuyoruz. 72 dönüm üzerine kurulacak olan Akdeniz bölgesinde en büyük botanik Parkı’nın tam karşısında yer alan yapı kooperatifimiz en hızlı şekilde başlayıp kıymetli üyelerimize teslim edilecektir.

“BİZ TAŞTAN BİNALAR DEĞİL, YAŞARKEN

MUTLU OLACAĞIMIZ YUVALAR İNŞA EDECEĞİZ”

Şehrimize güzel bir yaşam alanı kazandırıp akıllı ve güvenli ev teknolojisini siz kıymetli üyelerimize sunacağız. “Hamidabad” adını verdiğimiz sitemizin zemin etüdüne başlanmış olup proje aşamasına geçilmiştir. İçerisinde yaz ve kış bahçeleri çocuk ve oyun alanları, dinlenme alanı, sosyal tesisler ve yeşil alanlar mevcuttur. Biz taştan binalar değil, yaşarken mutlu olacağımız yuvalar inşa edeceğiz” dedi. 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °