Liglerde Isparta’nın Kaç Hakemi Var?

Liglerde Isparta’nın  Kaç Hakemi Var?

Liglerde Isparta’nın Kaç Hakemi Var?

TFF, yeni sezonda tüm liglerde görev alacak Hakem ve Yardımcı Hakemleri açıkladı. Isparta’nın Süper Lig ve 1. Lig maçlarını yönetecek hakemi bulunmuyor. Isparta’nın Klasmanı en yüksek tek hakemi var o da B Klasman Hakemi Berkan Çetin. Isparta’nın, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligde görev yapacak toplam 8 Hakemi bulunuyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul toplantısının ardından baştan sona yenileniyor. Öyle ki, Federasyonda yönetimin değişmesinin ardından tüm kurullar başkan sona yenileniyor. 

YENİ SEZONDA MAÇLARI YÖNETECEK

HAKEMLER AÇIKLANDI

Bu doğrultuda, sezon boyunca maçlara hakem ataması yapan Merkez Hakem Kurulu (MHK) da başkan sona yenilendi. Yeniden yapılanan Merkez Hakem Kurulu, ilk iş olarak yeni sezonda yani 2024 – 2025 Futbol Sezonunda Süper Ligde, 1. Ligde, 2. Ligde, 3. Ligde ve Bölgesel Amatör Ligde görev yapacak Hakem ve Yardımcı Hakemleri belirledi. Buna göre, yeni sezonda tüm liglerde toplam 1195 Hakem görev yapacak. 

ISPARTA’NIN SÜPER LİG 

VE 1. LİG HAKEMİ YOK

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesinde yayınlanan Hakem Listesine göre Isparta’nın Süper Lig ve A Klasmanında Hakemi bulunmuyor. Diğer bir deyişle Süper Lig ve 1. Lig maçlarını yönetecek Ispartalı hakem yok. 2. Lig maçlarını yönetecek hakem ise sadece bir tane var. O da B Klasman Hakemi Berkan Çetin. 

ISPARTA’NIN 2. LİG, 3. LİG VE BÖLGESEL AMATÖR 

LİGDE GÖREV YAPACAK TOPLAM 8 HAKEMİ VAR 

Isparta’nın 3. Lig maçını yönetecek Orta Hakemi de bulunmuyor. Sadece 3. Lig maçını yönetecek Yardımcı Hakemi var. O da C Klasman Yardımcı Hakemi Tufan Selvi. Isparta’nın Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 2 Hakemi ve Bölgesel Amatör Liginde (BAL) ise 4 Yardımcı Hakemi bulunuyor. 

İŞTE ISPARTA HAKEMLERİ VE KLASMANLARI:

B Klasman Hakemi (2. Lig Hakemi) 

Berkan Çetin 

C Klasman Yardımcı Hakemi (3. Lig Hakemi):

Tufan Selvi 

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Hakemleri: 

Alihan Çalıkuşu 

Mehmet Furkan Balbay 

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Yardımcı Hakemleri: 

Fatih Gemici

Furkan Genç 

Murat Uğurlu 

Onur Akol 

Liglerde Görev Yapacak Hakemlerin İsimleri ve Klasman Listesi İçin TIKLAYINIZ…



Anahtar Kelimeler: Liglerde Isparta’ Hakemi ?