Lomber Dar Kanal Tedavisinde; Kapsamlı ve Uzman Yaklaşım

Lomber Dar Kanal Tedavisinde;  Kapsamlı ve Uzman Yaklaşım

Lomber Dar Kanal Tedavisinde; Kapsamlı ve Uzman Yaklaşım

Omurgada meydana gelen herhangi bir sorunun sinirlere direkt olarak baskı yapmasıyla ortaya çıkan bir hastalık olan Lomber Dar Kanal oldukça problemli bir hastalıktır. Bu hastalık sebebiyle omurga üzerinde ve çeşitli bölgelerde ağrı ya da baskı hissetmek mümkündür.

Bu gibi sebepler kişinin günlük hayatında yapmış olduğu aktiviteleri artık rahat bir şekilde yapamaz hale gelmesine neden olur. Alanında uzman ekibi olan klinik, bu önemli tedavi için kişiye özel çözümler sunmaktadır. Sizler de bu önemli çözümlerden yararlanmak isterseniz iletişim numaraları üzerinden klinik ile direkt olarak iletişime geçebilirsiniz. 

LOMBER DAR KANAL TEDAVİSİ 

TANISI NASIL KONUR?

 Lomber dar kanal tedavisinde tanı uzman doktorlar tarafından yapılmalıdır. Bu açıdan klinik oldukça tecrübeli ve yeterli bilgi birikimine sahiptir. Şikayet için kliniğe başvuran kişiler ilk olarak uzman doktorlara görünür. Uzman doktorların yönlendirmesi ile beraber detaylı bir şekilde görüntüleme ve inceleme yapılmaktadır. Hem röntgen hem de MR aracılığıyla detaylı inceleme yapılır. Aynı zamanda hastanın tüm şikayetleri dinlenir. Gerekli yerlerde ise kan tahlili gibi farklı tetkikler de yapılabilmektedir. Tanı aşamasında aynı zamanda hastanın bu rahatsızlıkta olan derecesi de belirlenmektedir. Derece belirlenmesi yapıldıktan sonra hastaya en uygun özel tedavi yöntemleri geliştirilir. Bu yöntem hastaya sunularak tedavi aşamasına geçilir. 

LOMBER DAR KANAL 

TEDAVİSİNDE SEÇENEKLER 

Doktor tarafından detaylı tetkik ve tahliller incelendikten sonra eğer hastanın Spinal Stenoz rahatsızlığı hafif ya da orta düzeyde ise bu durumda vakaları farklı tedavi uygulanır. Hafif ya da orta düzeyde olan hastalarda egzersiz, fizik tedavi ya da ilaç tedavisi uygulanabilmektedir. Hem hastalığın ilerlemesini önler hem de bu tedaviler sayesinde rahatsızlık minimal dereceye indirilmektedir. Ancak çok daha ileri derecede olan hastalarda ileri tedaviye tercih edilir. Bu da genel olarak cerrahi yöntemler şeklindedir. Alanında uzman ekibi barındıran bu klinik, hastaların yaşam kalitesini artırabilmek ve genel günlük aktivitelerini sürdürebilmek için bu tedavileri uygulanmaktadır. Sizler de Spinal Stenoz için doktor araştırmasındaysanız iletişim numaralarından iletişime geçerek en iyi tedavi alabilirsiniz.