Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Maç, Bugün Atatürk Stadında; Ispartaspor Etimesgut’u Ağırlıyor

Maç, Bugün Atatürk Stadında; Ispartaspor Etimesgut’u Ağırlıyor

SPOR 19.11.2023 08:15:00 0
Maç, Bugün Atatürk Stadında;  Ispartaspor Etimesgut’u Ağırlıyor

Ligde ikinci sırada bulunan ve şampiyonluk kovalayan Ispartaspor, bugün Isparta Atatürk Stadında Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte tek hedef; rakibini mağlup ederek liderin tıkılmasını bekleyin liderliğe yükselmek. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün ligin 14. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde grubun orta sıralarda bulunan ekibi Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak. Yeşil – Pembeli ekip için, zirveye ortak olma adına bu maç son derece büyük önem taşıyor. 

HEDEF; MUTLAK GALİBİYET

Ligin 13 haftasında 9 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 27 puan toplayan Ispartaspor, bugünkü maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

ISPARTASPOR 2. SIRADA

Ispartaspor, oynadığı 13 maçta topladığı 27 puanla, puan cetvelinde 2. Sırada yer alırken, rakibi Etimesgut Belediyespor ise 14 puanla 12. Sırada bulunuyor. 

GRUBUN EN AZ GOL 

ATAN İKİNCİ TAKIMI

Ispartaspor’un bugün karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor’un gol yollarında büyük sıkıntı çektiği gözlenirken, Siyah – Beyazlılar şuana kadar sadece 7 gol atmış ve grubun en az gol atan 2. Takımı konumunda bulunuyorlar. 

MAÇ BUGÜN SAAT 14.00’TE

Bugün Isparta Atatürk Stadyumundaki karşılaşma saat 14.00’de başlayacak ve maçı Trabzon Bölgesi Hakemi Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın Yardımcılıklarını Mahmut Gülle ve İsmail Ertunç yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Erdal Yılmaz. 

 


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °