Medya32’den Vali Aydın Baruş’a Ziyaret

Medya32’den
Vali Aydın 
Baruş’a 
Ziyaret

Medya32’den Vali Aydın Baruş’a Ziyaret

Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atanan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler, bugün Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.
ÖZLER; “GÖREVİNİZDE
BAŞARILAR DİLİYORUM”
Vali Aydın Baruş’a Isparta’daki görevinin hayırlı olması dileklerini ileten Yunus Özler, ziyarette yaptığı konuşmada, Medya32 İnternet Haber Sitesinin Isparta’nın en çok takip edilen sitelerden birisi olduğunu belirterek; “Medya32 Haber sitesi olarak her zaman şehrime ve ülkeme olumlu yönde hizmet etmeyi ve katkı sunmayı kendime şiar edinmiş bir gazeteciyim. 27 yıldır da aynı çizgide hiç sapmadan gazetecilik yapmaktayım. Daha önce çeşitli gazetelerde haberci olarak görev yaptım. Son olarak 2019 yılında Medya32.com’u satın alarak İnternet Gazeteciliğine adım attım ve üç yıldır da Medya32.com’un sahipliğini yapmaktayım. Sayın Valim, konuşmamın sonunda size bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.
“ZİYARETİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDERİM”
Vali Aydın Baruş ise, Yunus Özler’in kendisine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette ayrıca, Isparta ve ülke gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunularak değerlendirme yapıldı.