Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay; Kızı RAZİYE ŞEYMA’yı Evlendirdi

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay; Kızı RAZİYE ŞEYMA’yı Evlendirdi

ISPARTA 31.07.2021 12:55:00 0
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay; 
Kızı 
RAZİYE ŞEYMA’yı
Evlendirdi
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, kızı Raziye Şeyma’yı Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.
 
MUTLULUKLAR…
Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreni ile; Raziye Şeyma Demiralay ile Hüseyin Talha Akman hayatını birleştirdi. Bu doğrultuda; Gönül – Erdal DEMİRALAY çiftinin değerli Kızları Raziye Şeyma ile Merhume Emine Tülay (Çintiriz) – Zekeriya Akman çiftinin değerli oğulları Hüseyin Talha bugün evlenerek dünya evine girdiler.
NİKAH TÖRENİNE VE
DÜĞÜNE BÜYÜK KATILIM
Dün akşam saat 20.00’de Süleyman Demirel Kongre Merkezi Çırağan Salonunda gerçekleştirilen Kına Gecesi ile başlayan düğün, bugün saat 14.00’te Süleyman Demirel Kongre Merkezi Çırağan Salonunda yapılan Nikah Töreni ve Düğün Merasimi ile devam etti. Bugünkü nikah ve düğün törenine; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, Memur – Sen’e bağlı sendikaların başkan ve yönetim kurulları, Bazı daire müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
DAVETLİLERİ
KARŞILADILAR
Düğün ve Nikah Törenine ev sahipliği yapan Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay ve Eşi Gönül Demiralay, Dünürleri Akman çifti ile birlikte Kongre Merkezi Çırağan Salonu girişinde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI,
ŞAHİTLİĞİNİ MİLLETVEKİLİ ÖZEL YAPTI
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Raziye Şeyma DEMİRALAY ile Damat Hüseyin Talha AKMAN’ın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile beraberindekiler nikah şahitliklerini yaptılar.
MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE BELEDİYE
BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’DEN TEBRİK
Nikah törenine katılan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gerek Erdal Demiralay ve eşi Gönül Demiralay’ı gerekse Damat Hüseyin Talha’ın ailesi ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak ben de; Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay ve eşi Gönül Demiralay başta olmak üzere Dünürleri
Merhume Emine Tülay (Çintiriz) – Zekeriya Akman ailelerini kutlar, Raziye Şeyma ve Hüseyin Talha çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER

Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °