Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Kılınç Müjdeyi Verdi; Her Memura Sözleşme İkramiyesi

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Kılınç Müjdeyi Verdi; Her Memura Sözleşme İkramiyesi

ISPARTA 29.07.2024 12:46:00 0
Memur – Sen Isparta Temsilcisi Kılınç Müjdeyi Verdi;  Her Memura Sözleşme İkramiyesi

Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç, Toplu Sözleşme İkramiyesinin TBMM Genel Kurulu’nda yeniden kabul edilerek yasallaştığı müjdesini vererek; “Memur – Sen varsa çözüm vardır. Toplu Sözleşme İkramiyesi tekrar hayırlı olsun” dedi. 

BAŞKAN KILINÇ; “SENDİKACILIĞIN 

EN İYİ ÖRNEĞİNİ SERGİLEDİK” 

Elde edilen bu başarının; Yetkili Konfederasyon olarak, sahada ve meydanlarda ortaya koydukları tepki, masada verdikleri mücadele, ikili görüşmelerle sosyal diyalog sendikacılığının en iyi örneği olduğunu ifade eden Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “CHP’nin eliyle Anayasa Mahkemesi’nin iptal ettiği Toplu Sözleşme İkramiyesi TBMM Genel Kurulu’nda yeniden kabul edilerek yasallaştı.

“SENDİKA ÜYESİ TÜM KAMU GÖREVLİLER

TOPLU SÖZLEŞME İKRAMİYE ALACAKLAR” 

Toplu Sözleşme İkramiyesinin iptaliyle sendikalı kamu görevlilerinin yaşadığı mağduriyet bu düzenleme ile giderilmiş oldu. Bu düzenleme ile sendika üyesi tüm kamu görevlileri toplu sözleşme ikramiye almış olacaklar. Yetkili Konfederasyon olarak; sahada ve meydanlarda ortaya koyduğumuz tepki, masada verdiğimiz mücadele, ikili görüşmelerle sosyal diyalog sendikacılığının en iyi örneğini sergiledik. Özellikle bu süreçte Genel Başkanımız Sn Ali Yalçın’ın sonuç odaklı kararlı çabası, ikili görüşmelerle ısrarcı takibi çözümün anahtarı oldu.

“EMEĞİ GEÇENLERE 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Toplu sözleşme ikramiyesinin yeniden hayata geçmesinde desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Cevdet Yılmaz’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sayın Vedat Işıkhan’a ve Ak Parti Grup Başkanı sayın Abdullah Güler’e teşekkür ediyoruz” dedi. 


Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °