Bugün, 30 Haziran 2024 Pazar

Meslektaşımız Gözde Göde; Evliliğe İlk Adımı Attı…

Meslektaşımız Gözde Göde; Evliliğe İlk Adımı Attı…

ISPARTA 25.06.2024 16:36:00 0
Meslektaşımız Gözde Göde;  Evliliğe  İlk Adımı  Attı…

Gazeteci Gözde Göde ve İş İnsanı Orhan Yıldız Evliliğe İlk Adımlarını Attı

Gazeteci meslektaşımız Gözde Göde ve iş insanı Orhan Yıldız, evliliğe giden yolda ilk adımı attılar. Çift, önceki gün aile bireylerinin katılımıyla gerçekleştirilen muhteşem bir organizasyonla nişan yüzüklerini taktı.

AİLE BİREYLERİ KATILDI

Nişan töreni, çiftin aile bireylerinin katılımıyla samimi ve şık bir ortamda gerçekleşti. 

Gözde Göde ve Orhan Yıldız'ın nişan yüzüklerini taktığı bu özel an, ailelerinin huzurunda kutlandı. 

MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON

Özenle planlanan organizasyon, şıklığı ve zarafetiyle davetlilerden tam not aldı. Hem Gözde Göde hem de Orhan Yıldız, sevdiklerinin sıcak ilgisi ve tebrikleri eşliğinde bu özel anlarını paylaştılar.

MUTLULUK DOLU ANLAR

Tören boyunca çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gözde Göde, zarif ve şık bir elbise tercih ederken, Orhan Yıldız ise klasik tarzıyla dikkat çekti. Aile bireyleri, çiftin bu mutlu gününde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

GELECEK PLANLARI

Nişan töreni sonrasında çift, evlilik hazırlıklarına hız vereceklerini belirtti. Gözde Göde ve Orhan Yıldız, bu özel anlarını ölümsüzleştiren ailelerine ve sevdiklerine teşekkürlerini iletti. 

YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK 

ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de Meslektaşım Gözde Göde ve nişanlısı Orhan Yıldız'a evlilik yolunda attıkları bu ilk adımda mutluluklar diliyorum. 

 


Pazar 26.8 ° / 16 °
Pazartesi 27.6 ° / 15 °
Salı 30 ° / 16.3 °