Meteoroloji uyardı: Isparta’ya KAR Geliyor!

Meteoroloji uyardı: 
Isparta’ya
KAR 
Geliyor!

Meteoroloji uyardı: Isparta’ya KAR Geliyor!

Meteoroloji'nin açıkladığı hava durumu raporuna göre, Isparta’da hava sıcaklıklarında sert düşüş yaşanırken Pazartesi – Salı günü yani bugün ve yarın ise kar yağışının etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
 
Isparta’ya Pazartesi günü yani bugün kar geliyor. Kentte soğuk ve karlı hava etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü rapora göre, Isparta’da kar etkisini göstermeye devam edecek. Pazartesi ve Salı günü devam edecek olan kar yağışı Çarşamba günü yerine parçalı bulutlu bir havaya bırakırken, Perşembe günü ise Isparta merkezde yine kar yağışı olacak.
KAR’DAN SONRA
YAĞMUR YAĞACAK
İlçelerde ise özellikle Ş. Karaağaç ve Y. Bademli ilçelerinde yer yer karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı ise en düşük -1 derece, en yüksek 3 derece olacak. Cuma ve Cumartesi günü parçalı bulutlu hava bekleniyor. Perşembe gününden itibaren ise hava sıcaklıkları en düşük 2 derece, en yüksek 7 derece olacak. Üç günlük parçalı bulutlu günlerin ardından önümüzdeki Pazartesi günü ise yine kar yağışı olması bekleniyor.
BUGÜN VE YARIN KAR
YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK
Bugün şehir merkezinde karla karışık yağmur bekleniyor. Ayrıca; Ş. Karaağaç, Y. Bademli, Yalvaç, Uluborlu ve Keçiborlu olmak üzere tüm ilçelerde hafif kar yağışı bekleniyor. Pazartesi günü Isparta’da kent merkezi ve genelinde kar yağışı etkili olacak.