Bugün, 30 Haziran 2024 Pazar

Meteoroloji Yeni Hava Durumu Haritasını Paylaştı ve Uyarı Geldi: Bu Saatlerde Sakın Dışarı Çıkmayın !...

Meteoroloji Yeni Hava Durumu Haritasını Paylaştı ve Uyarı Geldi: Bu Saatlerde Sakın Dışarı Çıkmayın !...

ISPARTA 25.06.2024 13:58:00 0
Meteoroloji Yeni Hava Durumu Haritasını Paylaştı ve Uyarı Geldi:  Bu Saatlerde Sakın Dışarı Çıkmayın !...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritası yayımladı. Ülke genelinde etkili olan aşırı sıcaklarla ilgili bir de uyarı geldi. Vatandaşlar özellikle 11.00 ila 16.00 saatleri arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarıldı. İşte hava durumu ile ilgili merak edilen detaylar ve hava sıcaklıkları… 

Meteoroloji, Isparta için hava durumu raporunu yayımladı. Sıcaklıkların 40 dereceye kadar çıkacağı vurgulanan uyarılarda çocukların, yaşlıların, kronik hastalığı olanların ve güneşe direk maruz kalanların daha fazla risk altında olduğunu bildirdi. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Ege’nin doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri aşırı sıcakların etkisi altında kalacak. 

AŞIRI HAVA SICAKLIĞI SÜRECEK!

Yaklaşık bir haftadır süren aşır ısıcaklar konusunda önemli bir değişiklik beklenmiyor ve sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN! 

Meteoroloji ayrıca; çocukların, yaşlıların, kronik hastalığı olanların ve güneşe direk maruz kalanların daha fazla risk altında olduğunu belirterek, 11.00 ila 16.00 saatleri arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu.  


Pazar 26.8 ° / 16 °
Pazartesi 27.6 ° / 15 °
Salı 30 ° / 16.3 °