Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Meteoroloji’den Isparta’ya Kritik Uyarı; Pazartesi’den İtibaren Kavrulmaya Hazır Olun!

Meteoroloji’den Isparta’ya Kritik Uyarı; Pazartesi’den İtibaren Kavrulmaya Hazır Olun!

ISPARTA 17.08.2024 17:25:00 0
Meteoroloji’den Isparta’ya Kritik Uyarı;  Pazartesi’den İtibaren  Kavrulmaya  Hazır Olun!

Isparta’ya Meteorolojiden yeni hafta uyarısı geldi. Şehirde Pazartesi gününden itibaren 4-6 derece artacak. Son 29 yılın en sıcak Temmuzunu geride bırakan, Ağustosta da ne yağış ne de serinlik göremeyen Isparta için Meteorolojik uyarı geldi. Isparta’da Pazartesiden itibaren hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4-6 derece üzerine çıkıyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Antalya, Isparta, Burdur bölgesine bakan 4. Bölge Müdürlüğü, uyarı yayımladı. Pazartesiden itibaren hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerine çıkacak. Isparta’da hava sıcaklığı 37 – 40 derece aralığında seyredecek. Elbette hissedilen sıcaklık daha fazla olacak.

METEOROLOJİ’DEN 

ISPARTA’YA KRİTİK UYARI

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; bölgemizde (Antalya, Isparta ve Burdur) mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklarının artması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren mevsim normallerinin 4 ila 6 °C derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

BU SATTELRE ARASINDA 

DIŞARI ÇIKMAYIN!

Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ilâ 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.”


Cuma 24.2 ° / 13.4 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °