Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği’nden; Aşure İkramı

Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği’nden; Aşure İkramı

ISPARTA 26.07.2024 16:31:00 0
Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği’nden;  Aşure İkramı

Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla ‘Birlik, Beraberlik ve Bereket için Aşure’ etkinliği düzenleyerek Aşure ikramında bulunuldu. İl Temsilcisi Caner Ataseven; “Temsilcilik olarak, bu tarz özel günleri hep birlikte anmayı veya kutlamayı önemsiyoruz” dedi. 

Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği sosyal ve kültürel etkinlilerine devam ediyor. Temsilcilik, içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı münasebetiyle üyelerine ve vatandaşlara Aşure ikramında bulundu. Hazırlanan ve dağıtılan Aşureler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

MİMARLARIN AŞURE

İKRAMINA TALEP YOĞUN OLDU

Bugün saat 14.30’da Mimarlar Odası Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Hastane Caddesindeki Merkezinde gerçekleştirilen Aşure Dağıtımına; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik başta olmak üzere üyeler ve vatandaşlar katıldı.

ATASEVEN; “TÜM KATILIMCILARIMIZA

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mimarlar Odası Isparta Temsilcisi Caner Atavesen, yaptıkları ‘Birlik, Beraberlik ve Bereket için Aşure’ etkinliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Muharrem Ayı Muharrem Ayı’nın önemine değinerek, Aşure ikramının hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Atavesen açıklamasında; “Bugün Mimarlar Odası Isparta Temsilciliğimizde Muharrem Ayı sebebiyle Aşure ikramında bulunuyoruz. Ben, bu etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Allah Aşure ikramımızı hayırlara vesile kılsın. Çok şükür aşure ikramlarımıza yoğun bir talep oldu. Temsilcilik olarak, bu tarz özel günleri hep birlikte anmayı veya kutlamayı önemsiyoruz. Umarım bu geleneğimiz gelecek nesillere de aktarılır. Tüm Isparta’nın ve dolayısıyla tüm Türkiye’nin Muharrem Ayı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

 


Pazar 28.4 ° / 17.2 °
Pazartesi 27.5 ° / 16.2 °
Salı 26.9 ° / 15.6 °