Tarih: 31.08.2021 09:48

O Yasağa ÜÇÜNCÜ Uzatma Kararı!

Facebook Twitter Linked-in

Isparta Valiliği daha önce iki defa uzattığı orman, milli park ve mesirelik alanlara giriş yasağını üçüncü defa uzatarak 16 Eylül tarihine aldı.
 
Bilindiği gibi, Isparta’da ilk olarak 28 Temmuz’da alınan ve daha önce 16 Ağustos olarak açıklanan orman, milli park ve mesirelik alanlara giriş yasağı 31 Ağustos’a kadar uzatılmıştı. Valilik, bir karar daha alarak söz konusu yasağı 16 Eylül tarihine kadar uzattı.
 
Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde orman yangınları açısında yüksek risk taşıyan meteorolojik şartların devam etmesi (yüksek sıcaklık, aşırı rüzgar ve düşük nem) beklendiğinden; ilimiz dahilindeki ormanlık alanlara (Milli Park Alanları, Ören Yerleri, Piknik ve Mesire Yerleri dahil) görevliler dışında giriş yasağı 16 Eylül 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.
 
Vatandaşlarımızın belirtilen konular başta olmak üzere orman yangınlarına karşı gerekli hassasiyeti göstermeleri, orman yangınıyla karşılaşıldığında erken müdahale için vakit kaybetmeden 177 veya 112 numaralı hatlara ihbarda bulunmaları büyük önem taşımaktadır” denildi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —