Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

O Kuruma 76 Memur Alınacak

O Kuruma 76 Memur Alınacak

GENEL 9.08.2024 13:59:00 0
O Kuruma 76  Memur Alınacak

Göç İdaresi Başkanlığı 76 Memur Alımı Hakkında Duyuru Geldi. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı sayfasından yayımlanan duyuruda, 6 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak il göç uzman yardımcılığı yeterlik sınavı sonuçlarının açıklandığı aktarıldı.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı sayfasından yayımlanan duyuruda, 6 Temmuz 2024 tarihinde yapılan il göç uzman yardımcılığı yeterlik sınavı sonuçlarının açıklandığı aktarıldı. Yeni personel alımlarıyla ilgili daha fazla bilgi için bizi X sayfamız üzerinden takip edebilir ve mobil uygulamamızı indirerek ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Göç İdaresi sayfasından yayımlanan resmi duyuruda aşağıdaki ifadeleri yer aldı: 06/07/2024 tarihinde yapılan İl Göç Uzmanlığı Yeterlik sınav sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara aşağıda bulunan bağlantı bölümünden ulaşılabilir.

İl Göç Uzman Yardımcılığı Yeterlik Sınavı Sonuçları İçin TIKLAYINIZ.

Tercih Edilecek Boş İl Göç İdaresi Müdürlüğü Kadroları için TIKLAYINIZ.

NOT: 

1-Yeterlik sınav puanı sıralaması yukarıdaki bağlantıda yer alan il göç uzmanlığı yeterlilik sınavında başarılı olan il göç uzman yardımcılarının, personel ihtiyacı esas alınmak suretiyle ilan edilen boş il göç uzmanı kadrolarının bulunduğu İl Göç İdaresi Müdürlüklerinden; halen kadrosunun bulunduğu il dışında en fazla on il tercihi yapabilmesi ve kadrosunun bulunduğu ile atamasının yapılmaması (eş durumu ve sağlık nedenlerinden dolayı bulundukları ile atananların bu durumlarının devam ettiğini ilgili mevzuat hükümlerine göre belgelemeleri ve istekleri olması halinde bulundukları ilde görev yapmaya devam etmeleri, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne vekalet edenlerin ise vekalet ettiği ildeki il göç uzmanı kadrolarına atanmaları), il göç uzmanlığı yeterlilik sınavında aldıkları puan esas alınarak en yüksek puan alandan başlanılarak tercihlerine göre, puanların eşit olması halinde fiili hizmet süresi fazla olanlara, hizmet süresi aynı olanlardan bir üst öğrenimi bitirenlere, üst öğrenimin de aynı olması halinde yabancı dil puanı yüksek olanlara, yabancı dil puanı da aynı olması halinde doğum tarihleri dikkate alınıp yaşı büyük olana öncelik verilmesi olarak esas alınmıştır.

2- Yapacakları İl tercihlerine yerleşemeyenler kura usulü ile illerine yerleştirilmesi yapılacaktır.

3- İl göç uzmanlığı yeterlik sınavında başarılı olan adaylardan mazereti kabul edilenler hariç olanlar aşağıda yer alan Tercih Formuna 10 (on) il tercihi yaparak bulundukları İl Müdürlükleri vasıtasıyla 13/08/2024 tarihine kadar Başkanlığımıza bildirmeleri gerekmektedir.

Tercih Formu İçin TIKLAYINIZ.


Anahtar Kelimeler: Kuruma Memur Alınacak
Pazartesi 23.7 ° / 12.7 °
Salı 23.1 ° / 13.4 °
Çarşamba 23.9 ° / 13.6 °