Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Opel Mutsan Isparta Autoshow Fuarı'nda

Opel Mutsan Isparta Autoshow Fuarı'nda

ISPARTA 26.07.2024 13:49:00 0
Opel Mutsan Isparta  Autoshow Fuarı

HABER: Yunus ÖZLER

Otomotiv sektöründe "Opel Mokka" imzası ile ilerleyen Opel Isparta Yetkili Bayi Mutsan Otomotiv 25 – 28 Temmuz 2024 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak Isparta Autoshow Fuarı'nda stand açarak Türkiye'de satışa sunulan modelleriyle fuardaki yerini aldı.

ISPARTA AUTOSHOW (Isparta 5. Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı) Açıldı. Fuar, 28 Temmuz Pazar günü akşamına kadar Isparta halkının ziyaretine açık olacak. 

OPEL MUTSAN FUARDAKİ YERİNİ ALDI 

Binek araçların yanı sıra ticari araçların da yer aldığı Opel Mutsan standında yükleme kapasitesi, dinamik özellikleri, sağlam ve ekonomik yapısıyla ticaret hayatının gereksinimlerini eksiksiz karşılamak üzere üretilen hafif ticari araçlar ile güç, yakıt tüketimi ve güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen başta Astra, Corsa ve Mokka olmak üzere otomobil modelleri de sergileniyor. 

ERDOĞAN; “TÜM HALKIMIZI STANDIMIZDAKİ 

OTOMOBİLLERİ GÖRMEYE DAVET EDİYORUM” 

Açtıkları Tanıtım Standında Opel’in tüm yeni model otomobillerinin bulunduğunu ifade eden Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, tanıtım için fuarda 150 metrekarelik stand açtıklarını belirtti. Genel Müdür Erdoğan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi biz Opel Mutsan olarak Isparta’da en çok otomobil satışı yapan firmalardan birisiyiz. Bu doğrultuda, araçlarımızı halkımıza en iyi şekilde tanıtmak amacıyla Gökkubbe Fuar Merkezinde açılan Isparta Autoshow Fuarı'nda yerimizi aldık. 4 gün boyunca vatandaşlarımızı standımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz. Stand alanımızda en prestijli, yüksek donanım ve teknolojik özellikleriyle fark yaratan Otomobillerimiz yer almaktadır” dedi. 

OPEL MUTSAN STANDINDAN GÖRÜNTÜLER: 

 


Anahtar Kelimeler: Mutsan Isparta Autoshow Fuarı'
Pazar 28.4 ° / 17.2 °
Pazartesi 27.5 ° / 16.2 °
Salı 26.9 ° / 15.6 °