Bugün, 25 Haziran 2024 Salı

Pazarların Etrafı Bariyerle Çevrildi; Maske Takmayan Giremiyor!

Pazarların Etrafı Bariyerle Çevrildi; Maske Takmayan Giremiyor!

ISPARTA 9.04.2020 14:41:00 0
Pazarların Etrafı Bariyerle Çevrildi; 
Maske 
Takmayan 
Giremiyor!
Isparta’da Corona virüs ile mücadele kapsamında pazarda alınan önlemleri Isparta Belediyesi artırdı. Isparta Semt pazarının giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulurken maskesi olmayan vatandaşlar pazara alınmadı. Ayrıca vatandaşların yaş kontrolleri yapılarak, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların da pazara girmelerinin önüne geçildi.
 
Isparta’da İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda Isparta’da kurulan tüm semt pazarları çeşitli önlemler alınırken giriş ve çıkışlarda kontrol noktaları oluşturuldu.
 
Pazarlara rastgele girişin önüne geçilmesi için de pazarların tüm çevresine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bariyer yerleştirildi. Ayrıca semt pazarı esnafının da maske, eldiven kontrolü yapılarak kontroller sağlandı. Pazara maske takmadan gelenler alınmıyor. Pazarda salgının önüne geçmek için tüm önlemler alınırken aynı zamanda pazara gelen vatandaşlara, girişte ve tezgahlarda yığılma olmaması gerektiği, sosyal mesafenin korunması anonsları yapıldı. Öte yandan, maskesi olmayan vatandaşlar da pazara alınmadı. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ve zabıta ekiplerince pazara sokağa çıkma yasağı olan vatandaşların girişlerine müsaade edilmedi.

Salı 34.7 ° / 21.2 °
Çarşamba 33.9 ° / 20.5 °
Perşembe 32.4 ° / 19.6 °