Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Quick Sigorta, Motosiklet ve Doğa Tutkunları İçin; Eşsiz Bir Buluşma Organize Etti

Quick Sigorta, Motosiklet ve Doğa Tutkunları İçin; Eşsiz Bir Buluşma Organize Etti

ISPARTA 24.07.2024 17:23:00 0
Quick Sigorta, Motosiklet ve Doğa Tutkunları İçin;  Eşsiz Bir Buluşma  Organize Etti

Quick Sigorta'nın 60 gün boyunca 10 farklı ilde düzenlediği motofest yolculuğunun beşinci durağı olan Isparta Gölcük Motofest, motosiklet ve doğa tutkunları için eşsiz bir buluşma noktası oldu. 

18 Temmuz 2024’te başlayıp Türkiye'nin birçok yerinden bin 100 kayıtlı motosiklet ve toplam 3 bin 500 katılımcıyı bir araya getiren 1.Quick Sigorta Isparta Gölcük Motofest, dün sona erdi. Motosiklet kullanıcılarının konaklama yapabilmesi için Gölcük Tabiat Parkı 25 yıl sonra ilk defa kamp deneyimine ev sahipliği yapmış oldu. 

Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü, ve Isparta Ticaret Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilen 1.Quick Sigorta Isparta Gölcük Motofest’e, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen birçok önemli isim de festivale katılarak destek verdi.

Eğlence ve adrenalin dolu anlar

Festival boyunca Eren Çelik'in stunt gösterisi performansları izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Big Enduro ve Süper Enduro yarışmaları, Lavanta Bahçeleri, Kirazlıdere ve Andık Deresi kültür gezileri gibi birçok etkinlik, katılımcılara unutulmaz anılar bıraktı. Festivalin ilk günü Ertuğrul Kiraz, ikinci günü Retrobüs ve üçüncü günü ise Argo ile Sekiz Beş konserleriyle coşku doruğa çıktı.


Pazar 28.4 ° / 17.2 °
Pazartesi 27.5 ° / 16.2 °
Salı 26.9 ° / 15.6 °