Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Şehir girişlerine 3 köprülü kavşak yapılacak

Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Isparta’nın 3 şehir merkezi girişine de köprülü kavşak yapılacağını açıkladı.

ISPARTA 20.04.2016 07:03:00 0
Şehir girişlerine 3 köprülü kavşak yapılacak
İl Koordinasyon Kurulu dün Vali Vahdettin Özkan başkanlığından toplandı. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül de katıldı. Toplantıda söz alan Bülbül, bir önceki toplantıda dile getirdikleri sorunların çözümüyle ilgili bilgi istedi. Bülbül, “Önceki toplantıda  Karayolları Bölge Müdürümüze Migros Kavşağıyla ilgili talebimizi iletmiştik. Değerlendirileceğini bildirmişlerdi. Bu konuda gelişme var mı? Belediyemizden karayolları kavşağıyla ilgili demiryolu geçicinde ciddi sıkışıklık olduğunu söylemiştik. Orada hastanenin devreye girmesi durumunda yoğunluk aşırı artacak. Bu konuda bir çalışma var” dedi.
VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Öte yandan Bülbül, Dereboğazı yolunun kalan kısımlarının ihale sürecine getirilmesinden dolayı AK Parti Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür etti. Bülbül, “Sizlerin, vekilimizin ve bölge müdürümüzün çalışmalarıyla oradaki yolun yapımıyla ilgili gelişmelerin pozitif yönde ilerlediğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
3 KAVŞAĞIN DA KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILMASI İÇİN PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK
Bülbül’ün sorularını cevaplayan Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, “Migros Kavşağı’na köprülü kavşak yapılmasıyla ilgili bize resmi talep de gelmişti. Biz sadece Migros Kavşağı değil, şehir girişi içerisindeki 3 kavşağın da köprülü kavşak yapılması için proje çalışmalarına başladık. Şuanda avan proje aşamasına getirdik. Bu konuda belediye ile birlikte çalışıyoruz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 33.9 ° / 20.5 °
Perşembe 32.4 ° / 19.6 °
Cuma 32.8 ° / 18.1 °