Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

SON DAKİKA FLAŞ HABER Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; Hayvan Barınağının Kapasitesi 70 Bin Metrekareye Çıkartılıyor

SON DAKİKA FLAŞ HABER Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; Hayvan Barınağının Kapasitesi 70 Bin Metrekareye Çıkartılıyor

ISPARTA 5.08.2024 17:15:00 0
SON DAKİKA  FLAŞ HABER  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı;  Hayvan Barınağının Kapasitesi  70 Bin Metrekareye Çıkartılıyor

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Koçtepe Köyündeki Belediye’ye ait Hayvan Barınağının kapasitesini 15 bin metrekarelik alandan 35 bin metrekareye çıkardıklarını belirterek; “Bize bu da yeterli değil. Barınak alanımızı iki kat artırarak 70 bin metrekareye çıkartıyoruz” dedi. 

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile başladı. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. 

ÜLKE GÜNDEMİNİN BİR NUMARALI 

KONUSU BELEDİYE MECLİSE GELDİ 

Ülke gündeminin son zamanlardaki bir numaralı konusu olan ve hassas bir içeriği bulunan ‘Sokak Hayvanları’ konusundaki gündem maddesi de Isparta Belediye Meclisine geldi. 

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğrimen, toplantının tüm gündem maddelerini tek tek okuyarak yedinci madde hariç ilgili komisyonlara havale etti. Gündemin beşinci maddesinde bulunan; Isparta Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yeterli olmaması nedeniyle Ek Hizmet Tesis yapılarak kapasite artırımı için izin alınmasının görüşülmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “BARINAĞIMIZIN 

KAPASİTESİNİ İKİ KAT ARTIRIYORUZ”

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sokak Hayvanları içerikli söz konusu gündem maddesinin son derece hassas bir konu olduğunu belirterek; “Biz göreve gelmeden önce Koçtepe Köyünün orada 15 bin metrekarelik alan üzerine güzel bir Hayvan Barınağı yapılmış. Biz bunu yetersiz bularak 20 bin metrekare daha ilave ederek 35 bin metrekareye çıkardık. Şimdi bilindiği gibi yeni bir Sokak Hayvanları Yasası çıktı. Biz de bu yasaya istinaden Hayvan Barınağımızın kapasitesini iki kat artırarak 70 bin metrekareye çıkarıyoruz” dedi. 


Perşembe 23.4 ° / 13.4 °
Cuma 24.2 ° / 13.4 °
Cumartesi 16.4 ° / 12.3 °