Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Spora En Büyük Desteği Şükrü Başkanımız Veriyor

Spora En Büyük Desteği Şükrü Başkanımız Veriyor

ISPARTA 9.08.2024 16:39:00 0
Spora En Büyük Desteği  Şükrü Başkanımız Veriyor

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nurettin Akgül ve amatör spor kulüp başkanlarıyla bir araya geldi. 

Başkan Başdeğirmen, amatör sporcuları ve amatör spor kulüplerini her zaman desteklerini belirtirken, kulüp başkanları da “Bugüne kadar gelmiş geçmiş belediye başkanlarımız içerisinde spora en büyük desteği Şükrü başkanımız vermiştir” dediler. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehirde bugüne kadar olmayan spor yatırımları kazandırırken, yeni spor yatırımları için çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana sporun her dalına destek veren Başkan Başdeğirmen, amatör spor kulüplerine de her zaman destek oluyor Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nurettin Akgül ve amatör spor kulüp başkanlarıyla bir araya geldi. 

Belediye Meclisi Salonunda gerçekleşen buluşmada şehirdeki amatör spor altyapısı ele alınırken, yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, amatör sporun kendileri için öneminden bahsederek, altyapıdan yetişmenin ne kadar değerli olduğunu bildiklerini söyledi. Amatör spor kulüp yöneticilerinin önemli çalışmalar yaptığına değinen Başkan Başdeğirmen, “Vermiş olduğunuz hizmet spora verilen hizmetin dışında çocuklarımızın geleceğiyle alakalı çok kutsal bir görev olduğuna inanarak bunları söylüyorum. 

Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sağlıklı, bilinçli yetişmesi ülkemiz açısından çok değerli. Burada en çok desteklenmesi gereken sizlersiniz. Bu bilinçle sizlerle sürekli toplantı yapıyor ve bu konuda altyapılar oluşturuyoruz. Bakanlıklarımıza yaptığımız çalışmalarımızı anlatıyoruz. Devletimizin desteğiyle yaptığımız çalışmaları görünce onlar da çok mutlu oluyor. Gece aydınlatmalı halı sahalarda çocuklarımız geç vakitlere kadar top oynuyor. Gördüğümüz çocuğumuza futbol, voleybol, basketbol topu hediye ediyoruz. Böylelikle kendilerini spora teşvik etmiş oluyoruz. Çocuklarımıza altyapılar oluşturmazsak çocuklarımız telefon, tabletle oynar. Sizlerle birlikte yapmamız gereken çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamak” dedi. 

22 semt sahası, Emre Mahallesi Spor Tesisleri ve Fatih Spor Kampusunu yaptıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Fatih Spor Kampusunun yanına Amatör Sporcu Evi inşa ettiklerini, inşaatın son aşamaya geldiğini dile getirdi. 3 bloktan oluşan tesiste ASKF ve hakem ile gözlemcilerin yararlanabileceği ofisler olacağını söyledi. Tesiste kafeterya ve il dışından gelecek sporcuların konaklayabileceği ortam hazırladıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Burası örnek olacak bir tesis. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz Fatih Spor Kampusu için ‘bu alanı biz çalıştıralım, arkadaşlara gereken desteği biz verelim’ teklifinde bulundular. Biz de uygun gördük. Ama amatör sporcularımız ve kulüplerimizin de kullanma şartıyla bu teklifi kabul ettik. Geçen meclis toplantımızda orayı devrettik. Amatör Sporcu Evinin de devrini istiyorlar. Orayı da devrettikten sonra sizlere destekler devam edecek. Sizin kullanma şartlarınız dahilinde buranın kullanılması için imkan tanıyalım” görüşlerinde bulundu. Amatör spor kulüplerinin başkan ve temsilcileri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bugüne kadar gelmiş geçmiş belediye başkanlarımız içerisinde spora en büyük desteği Şükrü başkanımız vermiştir. 

Bugüne kadar Isparta’da bu spor yatırımları yapılmadı. Şükrü başkanımıza biz de destek verirsek daha çok yatırım yapılacağı inancındayız. Spora destek olalım çocuklarımızı teknoloji ve diğer bağımlılıklardan uzak tutalım. Böylelikle iyi ve ahlaklı sporcu olmalarını önerelim” dediler. Merkeze bağlı köylerde amatör spor kulüplerinin Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinden sonra verdiği desteklerle her sezon liglere katılabildiğini dile getiren kulüp başkanları, “Sizin desteğiniz olmasa liglere giremezdik. Katkılarınızdan dolayı başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 23 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Minikler Futbol Turnuvası final maçının pazar günü saat 20.00’da Fatih Spor Kampusunda oynanacağını belirterek, “Turnuvada birinci olan futbol takımımıza 20 bin lira, ikinci olan takımımıza 15 bin lira, üçüncü ve dördüncü olan takımlarımıza da 10’ar bin lira ile diğer turnuvaya katılan takımlara 5’er bin lira vereceğiz” derken tüm sporculara da spor malzemesi desteğinde bulunacaklarını belirtti. Buluşma hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


Pazartesi 23.7 ° / 12.7 °
Salı 23.1 ° / 13.4 °
Çarşamba 23.9 ° / 13.6 °