Taksi Şoförlerine Kalite Ve Memnuniyet Eğitimi

Taksi Şoförlerine Kalite  Ve Memnuniyet Eğitimi

Taksi Şoförlerine Kalite Ve Memnuniyet Eğitimi

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından SDÜ Dr. Öğr. Üyesi Ertan Beceren’in sunumuyla Ticari Taksi Şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. 

Isparta’da hizmet veren ticari taksi esnafı ve şoförlerin karşılaştığı sorunları ele almak ve daha kaliteli hizmet sunmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim semineri 3 gün sürdü.  SDÜ Dr. Öğr. Üyesi Ertan Beceren'in sunumuyla gerçekleştirilen seminerde, taksi şoförlerinin karşılaştığı zorluklara çözüm bulmak ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik bilgiler verildi.

Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, amaçlarının, taksi ulaşımı hizmetinde müşteri memnuniyetini artırmak olduğunu söyledi.  Oda Başkanı Yücedağ, ‘Seminerde, profesyonel hizmet sunumu, müşteri ilişkileri yönetimi, trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri gibi önemli konulara odaklanıldı. Ayrıca, şoförler arasında deneyim paylaşımı yapılarak karşılaşılan ortak sorunlara pratik çözümler üretildi. Eğitim programı kapsamında, müşteri memnuniyetini artırmak için izlenmesi gereken yöntemler ve daha iyi hizmet sunmanın yolları üzerinde duruldu. 

Ticari taksi şoförlerinin hem mesleki gelişimlerini desteklemek hem de Isparta halkına daha iyi hizmet sunmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.  Seminerin düzenlemesi noktasında desteğini esirgemeyen 6. Bölge Birliği Başkanımız Ahmet Tural ve  SDÜ Dr. Öğr. Üyesi Ertan Beceren'e teşekkür ederiz’ dedi.